Információk

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Jegy- és bérletvásárlásra vonatkozó információk


A Móricz Zsigmond Színház Jegyirodája 2023. június 16-án kezdi a 2023-2024-es évad bérletértékesítését, idén az előző évadban vásárolt bérletes helyeket érintő bérletmegújításra 2023. június 16. és július 17. között van lehetőség. Ezt követően az új bérlők is igényt tarthatnak a régi bérlők helyére. VIP bérletünk a 2023/2024-es évadban is elérhető korlátozott számban! VIP bérlettel rendelkező nézőink kényelmét soron kívüli ruhatár, valamint az előadások szünetében VIP Szalonunkban a büfétől független, soron kívüli catering szolgáltatás (pezsgő/bor/pálinka, kávé, üdítők, aprósütemény) biztosítja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kombinált bérlet (megegyező nevű nagyszínpadi és Krúdy kamaraszínpadi bérlet együttes) vásárlása esetén továbbra is 10% kedvezményt biztosítunk (pl.: Benczúr bérlet – Benczúr kamara bérlet). Felnőtt bérletet vásárló nézőinket egy kedvezményre jogosító wellness-utalvánnyal ajándékozzuk meg. Bérletek vásárlásakor 5 % nyugdíjas- vagy 5 % pedagógus kedvezmény kapható, melyet érvényes nyugdíjas- és pedagógus igazolvánnyal vásárolhatnak meg személyesen Jegyirodánkban. A kedvezmények össze nem vonhatók. Felhívjuk bérlettel rendelkező kedves Nézőink figyelmét, hogy a bérletes előadások időpontjáról plakátjainkról és havi műsortervünkből, illetve hírlevelünkből is tájékozódhatnak. Műsortervünk elérhető Színházunk Jegyirodájában nyomtatott, honlapunkon, a www.moriczszinhaz.hu oldalon pedig elektronikus formában.

A műsor- és árváltoztatás jogát fenntartjuk!


A bérletátírás pontos menete és szabályzata


A bérlet időpontjainak módosítására az alábbiak szerint biztosítunk lehetőséget:

minden hónap 5-éig nyilvánosságra hozzuk következő havi műsorunkat, ezt követően 5-15-éig az átírás díjtalan, 16-25. között 1.000 Ft/bérlet, 26-tól az eredeti, átíratni kívánt időpontot megelőző 3 nappal bezárólag 2.000 Ft/bérlet, utána pedig az átíratásra már nincs lehetőség. Az átírt bérletek esetében nem garantálható, hogy az eredetileg megvásárolt helyek az elcserélt időpontban is rendelkezésre állnak, illetve teltház esetén pótszékeket tudunk biztosítani, amennyiben rendelkezésre áll még szabad hely további időpontokban. A bérletátírás lehetséges időpontjára a Jegyiroda tesz javaslatot. A bérletes előadások időpontjának megváltoztatását kizárólag személyesen a Jegyirodában kérhetik a bérletek bemutatásával.

A kért időpontokra jegyet állítunk ki, az új időpont további változtatása nem megoldható.

Fentiektől eltérni nem áll módunkban! Megértésüket köszönjük!


Jegyek és bérletek kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon válthatóak, illetve:


a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában

Nyíregyháza, Színház u. 2.,

Tel.: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitvatartás: hétköznap 9-17 óráig


Jegykedvezmények


Csoportos jegyvásárlás csak megrendelővel lehetséges: 25 fő fölött 5%, vidéki csoport esetében 25 fő fölött saját, bérletes előadásaink esetén 10% kedvezményt tudunk biztosítani.

Kerekesszékes mozgássérült nézőink egységesen minden játszóhelyen 10% kedvezményt kapnak.

Érvényes diákigazolvánnyal kizárólag a színházi jegypénztárban vásárolható kedvezményes jegy, közvetlenül előadás előtt. Bérletszünetes előadásainknál kedvezményes jegyet nem tudunk biztosítani. A szabad helyekre jegyek válthatóak valamennyi bérletes előadásunkon! A színházi jegypénztárak nagyszínpadi előadás előtt 1 órával, további helyszíneinken pedig az előadások előtt fél órával nyitnak. A megvásárolt jegyeket és bérleteket nem áll módunkban visszaváltani. Az esetleges elmaradó előadások esetén lehetőség szerint pótelőadást ajánlunk fel, illetve a Színház által aktuálisan kiadott közlemény az irányadó a megváltott jegyekkel/bérletekkel kapcsolatban.

A lehetséges fizetési módokról és további információkról a Színház Jegyirodájában és a www.moriczszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak. Színházi ajándékutalványok 1000.-, 2000.-, 5000.-, 10000.-Ft értékben személyesen, készpénzes fizetéssel válthatóak.

Jegyek és bérletek kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas oldalon, illetve a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában válthatóak:

Nyíregyháza, Színház u. 2.,

Tel.: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig


Fizetési módok a jegypénztárakban és a Jegyirodában


Készpénz

Bankkártya

SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H)

OTP Cafeteria kártya

Erzsébet - utalvány (Szabadidő, Ajándék, Kultúra)

Erzsébet - utalvány Plusz

Hungary Card

Korzó ajándékutalvány


MZSSZ ajándékutalvány


Színházi ajándékutalványok 1000.-, 2000.-, 5000.-, 10000.-Ft értékben személyesen, készpénzes fizetéssel válthatóak.


Színházbérletet nem áll módunkban visszaváltani!


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.