Információk

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Jegy- és bérletvásárlásra vonatkozó információk


A Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodája 2020. június 29-én kezdte a bérletértékesítést, a tavalyival megegyező, változatlan áron, melynek keretében az előző évadban vásárolt bérletes helyeket érintő bérletmegújításra 2020. június 29. és július 19. között volt lehetőség. Ezt követően az új bérlők is igényt tarthatnak a régi bérlők helyére. VIP bérletünk korlátozott számban a 2020/2021-es évadban is elérhető! VIP bérlettel rendelkező nézőink kényelmét soron kívüli ruhatár, valamint az előadások szünetében VIP szalonunkban a büfétől független, soron kívüli catering szolgáltatás (pezsgő/bor/pálinka, kávé, üdítők, aprósütemény) biztosítja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kombinált bérlet (megegyező nevű nagyszínpadi és Krúdy kamaraszínpadi bérlet együttes) vásárlása esetén továbbra is 10% kedvezményt biztosítunk (pl.: Benczúr bérlet - Benczúr kamara bérlet). Felnőtt bérletet vásárló nézőinket egy kedvezményre jogosító wellness-utalvánnyal ajándékozzuk meg. Bérletek vásárlásakor 5 % nyugdíjas- vagy 5% pedagógus kedvezmény kapható, melyet érvényes nyugdíjas- és pedagógus kártyával vásárolhatnak meg személyesen Szervező- és jegyirodánkban. A kedvezmények össze nem vonhatók.


A bérletátírás pontos menete és szabályzata


A bérlet időpontjainak módosítására az alábbiak szerint biztosítunk lehetőséget: minden hónap 5-ig nyilvánosságra hozzuk következő havi műsorunkat, ezt követően 5-15-ig az átírás díjtalan, 16-25. között 1.000 Ft/bérlet, 26-tól az eredeti, átíratni kívánt időpontot megelőző 3 nappal bezárólag 2.000 Ft/bérlet, utána pedig az átíratásra már nincs lehetőség.

Az átírt bérletek esetében nem garantálható, hogy az eredetileg megvásárolt helyek az elcserélt időpontban is rendelkezésre állnak, illetve teltház esetén pótszékeket tudunk biztosítani amennyiben rendelkezésre áll még szabad hely további időpontokban. A bérletátírás lehetséges időpontjára a Szervező- és jegyiroda tesz javaslatot.

A bérletes előadások időpontjának megváltoztatását Bérleteseink személyesen a Szervező- és jegyirodában kérhetik a bérletek bemutatásával. A kért időpontokra jegyet állítunk ki, az új időpont további változtatása sajnos nem megoldható. Megértésüket köszönjük!


Jegykedvezmények


Csoportos jegyvásárlás esetén 25 fő fölött 5%, vidéki csoport esetében 25 fő fölött 10% kedvezményt tudunk biztosítani.Kerekesszékes mozgáskorlátozott nézőink egységesen minden játszóhelyen 10% kedvezményt kapnak.

A színházi jegypénztárban kedvezményes jegy vásárolható előadás előtt, érvényes diákigazolvány felmutatásával. Bérletszünetes előadásainknál kedvezményes jegyet nem tudunk biztosítani. Valamennyi bérletes előadásunkon a szabad helyekre jegyek válthatóak!

A színházi jegypénztárak a nagyszínpadi előadás előtt 1 órával, a kamara és művész előadások előtt fél órával nyitnak.

Jegyeket csak előadás elmaradása esetén váltunk vissza!

A lehetséges fizetési módokról és további információkról a Színház Szervező- és jegyirodájában és a WWW.MORICZSZINHAZ.HU oldalon tájékozódhatnak.


Jegyek és bérletek kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas oldalon, illetve a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában válthatóak:

Nyíregyháza, Színház u. 2.,

Tel.: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig


Fizetési módok a jegypénztárakban és a Szervező- és jegyirodában


Készpénz

Bankkártya

SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H)

OTP Cafeteria kártya

Erzsébet - utalvány (Szabadidő, Ajándék, Kultúra)

Erzsébet - utalvány Plusz

Edenred Kultúra és Sport utalvány

Edenred Kultúra és Sport kártya

Edenred ajándék kártyák

Edenred Top Prémium Ajándék - és Bevásárló utalvány

Edenred Kultúra Kártya

Hungary Card

Korzó ajándékutalvány


MZSSZ ajándékutalvány:


Színházi ajándékutalványok 1000.-,2000.-,5000.-,10000.-Ft értékben személyesen, készpénzes fizetéssel válthatóak.


Színházbérletet nem áll módunkban visszaváltani!


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.