Tudnivalók a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásairól

Közérdekű információk


Akadálymentesített nézőtéri helyek:

A Rózsakert Szabadtéri Színpad mozgáskorlátozott vendégei előadásonként korlátozott számban tudnak akadálymentesített helyekre szóló belépőjegyeket vásárolni a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában (munkatársaink készséggel segítenek az ügyintézésben telefonon, vagy akár emailben).


Szervező- és jegyirodánkban valamint a Rózsakert Szabadtéri Színpad pénztáraiban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:

- készpénz

- bankkártya

- Szép kártya (OTP, K&H, MKB)


A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaira vonatkozó tudnivalók:

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaira megváltott jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

Kérjük, minden esetben szíveskedjenek megérkezni a helyszínre a megjelölt kezdési időpontban!

A rendezvény szervezője műszaki, technikai, stb. akadályok, kedvezőtlen időjárás esetén is az előadás megkezdésével a meghirdetett kezdést követően további 30 percig várhat.

Színházunk fenntartja a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondja. Kedvezőtlen időjárás, vagy egyéb, ok miatt lemondott előadás esetén a műsort a kijelölt esőnapokon tartjuk meg.

Megtartottnak tekintendő a szünet nélkül játszott előadás, amennyiben a produkció időtartamának fele eltelt, és ekkor következik be kedvezőtlen időjárás.

Esőnappal rendelkező, két részes előadás első része (három részes előadás esetén első és második része) alatt jelentkező kedvezőtlen időjárás esetén a döntéssel – miszerint folytatjuk-e azt – a félbeszakadást követően maximum 30 percet várunk. Amennyiben a kedvezőtlen időjárás miatt az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség!

Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt a két részes előadás az első rész után, a három részes előadás a felénél túl félbeszakad, az megtartottnak tekintendő.

Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este a produkció mégis megtartásra került.

Amennyiben az esőnapon sem kerülhet sor az előadás megtartására, a jegyek 5 munkanapon belül visszaválthatók vagy becserélhetők a Rózsakert Szabadtéri Színpad más előadására a Színház Szervező- és jegyirodájában. Az elmaradt előadás napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség, visszaváltásra a helyszíni pénztár nem kötelezhető. Megértésüket köszönjük!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Rózsakert Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, ezért azt javasoljuk, hozzanak magukkal meleg, vízálló öltözetet, esőkabátot. Az előadás ideje alatt esernyőt kérjük, ne használjanak, mert az gátolja a színpadra történő akadálymentes rálátást.

Kérjük, jegyüket mindenképpen őrizzék meg az előadás végéig, mivel félbeszakadt előadás esetén az annak esetleges pótlására kijelölt esőnapon csak az eredeti jegy felmutatásával nézhetik meg a produkciót!


A Rózsakert Szabadtéri Színpad nyitva tartása:

A Rózsakert Szabadtéri Színpad pénztárai, mobilpultja, büféje az előadások előtt 1 órával, a nézőtér az előadás előtt fél órával nyit.


A Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájának nyitva tartása, elérhetősége:

Nyíregyháza, Színház utca 2.

Tel.: +36 42/507-006, +36 30/303-2875, +36 20/233-2926

Email: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitva tartás: hétköznap 9.00–17.00 óráig


Móricz Zsigmond Színház

4400 Nyíregyháza, Bessenyei tér 13. 

Telefon: +36 42 311 333  


Online jegyvásárlás: www.moriczszinhaz.hu


VIP belépőjeggyel rendelkező nézőinket az előadás szüneteiben a két nézőtéri feljáró közötti VIP Szalonunkban és az azelőtti VIP Teraszon, sorban állás nélküli catering szolgáltatással várjuk!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadás előtt és a szünetekben az előadások helyszínén, a Rózsakertben, mobilpultunknál színházbérletek és színházjegyek kaphatóak!


Jegyek elérhetőek:

https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas


Kellemes szórakozást, színházi élményeket kívánunk!


A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásainak közérdekű információi ide kattintva tölthetőek le!A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.