Móricz Online - Vásárlói tájékoztató

Móricz Online - Vásárlói tájékoztató

Kedves Nézőink!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Móricz Zsigmond Színház a Kalucsni című előadásra kizárólag a https://eszinhaz.hu/hu/eloadasok/rogzitett/kalucsni oldalon értékesít jegyeket.

Kérjük, ha ezektől eltérő linkekkel találkoznak vagy üzenetben kapnak hivatkozást, azokra ne kattintsanak, ott jegyet ne vásároljanak, mert azáltal csalás áldozatává válhatnak.

__________________


JEGYVÁSÁRLÁS KALUCSNI CÍMŰ ONLINE ELŐADÁSUNKRA


Az eSzínház felületén rögzített előadásokra történő jegyvásárláshoz regisztráció szükséges.


Jegyvásárlás:

A megváltott jegy a rögzített előadás első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített előadás megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.


Havi előfizetés vásárlása:

Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul (az előfizetés keretében megtekinthető előadásokról bővebb tájékoztatás az eszinhaz.hu oldalon olvasható). Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.


Az online közvetítés a jegyvásárlást visszaigazoló emailben található linkre kattintva érhető el.


Az eSzínház rendszerén keresztül kizárólag bankkártyás jegyvásárlás lehetséges.


Amennyiben a jegy aktiválásával, a közvetítés lejátszásával kapcsolatos problémával szembesül, az eSzínház online ügyfélszolgálatának munkatársai a következő emailcímen állnak rendelkezésre: kerdes@eszinhaz.hu.


Jegyvásárlással, szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók, gyakran ismételt kérdések:

https://eszinhaz.hu/hu/gyik

_____________


Online előadásaink megtekintéséhez kellemes be- és kikapcsolódást kívánunk, illetve köszönjük, hogy jegyváltásukkal egyben társulatunk szakmai munkáját is támogatják!


A Móricz Zsigmond Színház társulataA weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.