A Bogáncsvirág és A kripli bérletpótló előadásaival indul a Rózsakert Szabadtéri idei évada

A Bogáncsvirág és A kripli bérletpótló előadásaival indul a Rózsakert Szabadtéri idei évada


bogancsvirag_1400x800px_15779.jpg


Május 20-án, 21-én és 22-én a Junior Prima-díjas Göttinger Pál BOGÁNCSVIRÁG című krimijének előadásainak pótlásával kezdi meg 2021-es évadát a Rózsakert Szabadtéri Színpad. A szerző által rendezett és egyben ősbemutatóként is fémjelzett, 14 éven felülieknek ajánlott kétrészes kamaraprodukció egy, a Szabadtéri Színpad színpadrészén speciálisan kialakított, 150 fős fedett kamaranézőtér előtt kerül bemutatásra; az előadásban Fodor Boglárka, Tóth Károly, Illyés Ákos, Pregitzer Fruzsina, István István és Tar Dániel lesznek láthatók. A 19.30 órakor kezdődő, bérletpótló előadásokra korlátozott számban jegyek is válthatók.


Bővebb információ az előadásról: https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/bogancsvirag


a_kripli_15780.jpg


Szabadtéri évadunkat Martin McDonagh A KRIPLI című fekete komédiájával folytatjuk Szabó Márta, Széles Zita, Tóth Károly és Gulácsi Tamás főszereplésével, melynek bérletpótló előadásai május 28-án és 29-én költöznek ki a Rózsakert Szabadtéri színpadára (esőnap: május 30.). A 19.30 órakor kezdődő előadások nézőtere ezúttal már a Szabadtéri nagyszínpadának 500 fősre szűkített nézőtere lesz, melyen bérletes nézőink mellett – a Bogáncsvirághoz hasonlóan – korlátozott számban jegyet váltó nézők is helyet foglalhatnak.


A Halasi Dániel-rendezte előadásról bővebben itt olvashatnak: https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/a-kripli/78411A Rózsakert Szabadtéri Színpad júniusi műsorán a Móricz Zsigmond Színház prózai és zenés nagyszínpadi produkciói, az ÉDES CHARITY, A NAPSUGÁR FIÚK és a FUNNY GIRL bérletpótló előadásaival várjuk vissza nézőinket, melyekre hamarosan jegyek is válthatók lesznek. A júniusi előadások időpontjait május második felében hozzuk nyilvánosságra.


A Rózsakert Szabadtéri Színpad programjaira online jegyvásárlás itt érhető el (jegyértékesítési felületünkön előadásainkat fokozatosan tesszük közzé): https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas.


A Szabadtéri Színpad látogatásának legfontosabb aktuális tudnivalói az alábbi linken olvashatók: https://www.moriczszinhaz.hu/tudnivalok-a-rozsakert-szabadteri-szinpad-eloadasairol.


Felhívjuk kedves Bérletes Nézőink és Jegyvásárlóink figyelmét, hogy a Rózsakert Szabadtéri Színpad jelenleg csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható. Kérjük, hogy belépéskor készítsék elő védettségi igazolványukat és személyazonosításra alkalmas okiratukat (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy jogosítvány).


Felmerülő kérdések esetén a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájának munkatársai az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésükre:

Új cím: 4400 Nyíregyháza, Színház utca 2.

Tel.: +36 42/507-006, +36 30/303-2875, +36 20/233-2926

Email: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitvatartás: hétköznap 9.00–17.00 óráig


Együttműködésüket köszönjük; szeretettel várjuk vissza Önöket Nyíregyháza legszebb rózsakertjébe!


A Móricz Zsigmond Színház társulata


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.