Az év első bérletszünetes előadása A Napsugár fiúk június 17-ei előadása lesz!

Az év első bérletszünetes előadása A Napsugár fiúk június 17-ei előadása lesz!

Örömmel tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy Neil Simon világhírű darabját, A Napsugár fiúk című vígjátékot a Rózsakert Szabadtéri Színpadon június 17-én bérletszünetben is műsorra tűzzük, melyben Puskás Tivadar fiával, Puskás Petivel együtt lép színpadra.Rövid ízelítő a darabból:


Willie Clark (Puskás Tivadar) felett eljárt az idő, ám ő tudomást sem akar venni a minduntalan pergő homokszemekről. A világot jelentő deszkák már rég kicsúsztak a lába alól, de ő mindezért másokat hibáztat. Pengeélre hányná az egész szakmát, ám haragjának kereszttüzében leginkább egykori társa, Al Lewis (Horváth László Attila) áll. Willie Clarkot talán már csak a düh tartja életben; ha a harag mérvadó lenne, örök életet garantálna számára.

Ám váratlanul felcsillan egy utolsó, nagy lehetőség a visszatérésre. Az aprócska csavar a Sors részéről csupán annyi, hogy mindez akkor valósulhat meg, ha összeáll egykori partnerével…


Neil Simon örökzöld bravúrdarabja – melyet a kaposvári Csiky Gergely Színház színművésze, Mészáros Tibor állít színpadra – június 11-én, 12-én, 14-én, 16-án és 18-án is látható lesz a Szabadtéri Színpadon, melyekre jegyek korlátozott számban még szintén kaphatók.


Találkozzunk és vegyünk új lélegzetet a Rózsakert Szabadtéri nézőterén

– együtt, ismét!


Bővebb információ az előadásról:

https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/a-napsugar-fiuk


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.