• Móricz-(F)Actor - Döntő, 4. Epizód: Nyomtató Enikő

20 perc
Horváth Illés

MÓRICZ-(F)ACTOR – DÖNTŐ, 4. EPIZÓD: NYOMTATÓ ENIKŐ

online mini vetélkedő-show a Móricz Zsigmond Színház művészeivel


A Móricz-(F)Actor című színházi vetélkedő-show – mely a Móricz Online új online programcsalád elsőként jelentkező tagja – a Móricz Zsigmond Színház társulatával egy felhőtlen kikapcsolódást nyújtó online adássorozat, melyben a Színház kiváló művészei szabadon választott műsorszámaikkal mérhetik össze tehetségüket.


A műsor elődöntőit követő eredményhirdetés alapján nézőink szavazatai alapján a Móricz Zsigmond Színház társulatának hat színművésze jutott tovább a vetélkedő döntős fordulóiba: Dézsi Darinka, Kosik Anita, Nyomtató Enikő, Ténai Petra, Urbán-Szabó Fanni és Horváth Viktor.


A Móricz-(F)Actor ma esti adásának döntős fellépője: Nyomtató Enikő.


Játsszon velünk az értékes nyereményekért, szavazzon kedvencére, döntse el, ki legyen a Móricz-(F)Actor győztese!


Amennyiben a Móricz-(F)Actor versenyzőinek műsorszámai elnyerik tetszését, rendelkezik Facebook regisztrációval, elmúlt 18 éves, és részt kíván venni játékunkban, kérjük, hogy a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán a műsor adott epizódjának videó-posztja alatt „lájkolás”, „imádás”, és/vagy az adott epizódban fellépő Versenyző nevét/egyéb buzdítást tartalmazó „kommenttel” adja le érvényes szavazatát, a műsor folyamán, illetve az adott epizódjának közvetítését követő legkésőbb 7 (hét) napon belül.

Szavazáskor minden ’tetszik’-jelölés 1 szavazatot, minden ’imádom’-jelölés 2 szavazatot, és minden, a fellépő nevét/ egyéb buzdító tartalmú komment pedig 3 szavazatot ér.


Az elődöntők epizódjait heti gyakorisággal péntek, szombat és vasárnap, a döntő videó-posztjait összesen 6 alkalommal, péntekenként és szombatonként tesszük közzé Facebook-oldalunkon. A döntő videó-posztjainak publikálási időpontjai: 2021. február 5., 6., 12., 13., 19., 20., este 8 óra!


A szavazók között minden adást követően – a szavazás határidejének lejártával – páros színházbérleteket sorsolunk ki a Móricz Zsigmond Színház 2021/22-es évadára, valamint a „Mindenünk a színház” című exkluzív színházi kiadványunk példányai is egy-egy szerencsés nyertesünk birtokába kerülhet, mely a Móricz Zsigmond Színház társulata életének kulisszatitkaiba is egy különlegesen izgalmas betekintést ígér.


Hétről hétre jelentkező adásaink után összeszámoljuk valamennyi versenyzőnkre leadott szavazataikat, és a legtöbb voksot elérő versenyző lesz a Móricz-(F)Actor győztese, akit Kovács Zoltán üvegművész egy különleges, kifejezetten erre az alkalomra készült üvegalkotásával ajándékozunk meg. A HAJDÚ PARK Kft. jóvoltából pedig adássorozatunk végén valamennyi szavazónk között is sorsolni fogunk, és a sorsolás nyertese egy felejthetetlen kétszemélyes wellness hétvégét tölthet el a négycsillagos hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.


A nyertesek neveit Facebook-oldalunkon hirdetjük ki, ezt követően a nyertes játékosok és a Fődíj-nyertes játékos saját feladata, hogy meghatározott határidőn belül elérhetőségeiket a sajto@moriczszinhaz.hu email címre továbbítsák. A játékot szervező Móricz Zsigmond Színház vállalja, hogy a nyertes játékosok és Fődíj-nyertes Játékos személyes adatait mindenkori adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli: https://www.moriczszinhaz.hu/adatvedelem.


Tartsanak velünk a döntőben is, minden héten pénteken, és szombaton este 8-kor!


A Móricz-(F)Actor adásai a Színház Facebook-oldalán megtekinthetők:

https://www.facebook.com/moriczszinhaz


Az egyes adások fellépőire a Színház Facebook-oldalán egy hétig lehet szavazni. Az adások a közvetítéstől számított egy hét elteltével a Móricz Zsigmond Színház YouTube-csatornáján is visszanézhetők.


Az online vetélkedő részletes részvételi és játékszabályzata itt érhető el:

https://www.moriczszinhaz.hu/moricz-factor-jatekszabaly


Adásidőpont:

2021. február 13. szombat 20:00


Műsorvezetők: Staub Viktória, Rák Zoltán

Zenei vezető: Tamás Attila

Világítástervező: Áts Zoltán

Vetítéstervező: Balogh Zoltán

Hangmérnök: Barna Zoltán

Stylist: Bokor Gabriella

Műsorimázs: Ferenczi Csaba

TV-felvétel és utómunka: Alfabrand

Gyártásvezető: Rácz László

Rendezőasszisztens: Fülöp Angéla


Rendező: Horváth Illés


A műsor együttműködő partnerei a hajdúszoboszlói Hotel Aurum, a Peace Power Plate és Szépség Szalon,

az Infinity Gluténmentes Pékség és Szakbolt, valamint Kovács Zoltán iparművész.

hotel_aurum_logo_13202.jpginfinity_pekseg_logo_13467.jpgpowe_plate_logo_13466.jpg


Szereplők
Házigazdák: 494, Rák Zoltán
Galéria
Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.