• Bencs SzalON - 11. epizód: Beszélgetés Tamás Attila zenei vezetővel és Horányi Tamás korrepetítorral

20 perc

BENCS SZALON – TAMÁS ATTILA ZENEI VEZETŐ ÉS HORÁNYI TAMÁS KORREPETíTOR

online mini talk-show a nyíregyházi Bencs Villából

______________


11. EPIZÓD: ZENE ÉS SZÍNHÁZ NYÍREGYHÁZÁN  KÖZÉPPONTBAN A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ ZENEI MŰHELYE

Beszélgetés Tamás Attila zenei vezetővel és Horányi Tamás korrepetítorral

Vendégek: Tamás Attila zenei vezető és Horányi Tamás korrepetítor

______________


A nyíregyházi teátrum 2021 januárjában egy vadonatúj beszélgetős műsor elindítására vállalkozott a Nyíregyházi Televízióval együttműködésben. A Bencs SzalON című online mini talk-show a Színház által egész évben üzemeltetett, festői szépségű Bencs Villa kapuit immár virtuálisan is kitárja, hogy kulturális programjainak hangulatából a szélesebb nyilvánosság számára is egy sokszínű ízelítőt biztosítson.


A 2018-ban kívül-belül megújult Bencs Villa – mely a 20. század első felében Dr. Bencs Kálmán, Nyíregyháza egykori polgármesterének és családjának lakhelye volt – jelenleg történelmi kávézóként, kiállítótérként és rendezvényhelyszínként működik, és az év folyamán népszerű művészeti programokat, köztük irodalmi felolvasóesteket, szalon-beszélgetéseket, illetve koncerteket és kiállításokat is kínál a kultúra szerelmeseinek.


A nyíregyházi Bencs Villa Nagyterméből 2021. április 24-étől minden héten szombat este 8 órakor jelentkező Bencs SzalON című műsor küldetése, hogy tematikus epizódjaiban a Móricz Zsigmond Színház alkotói és színművészei, valamint a nyíregyházi kulturális élet véleményformáló szakemberei közvetlen hangú, gondolatébresztő beszélgetések keretében vallhassanak magukról, hivatásukról, illetve a társadalom, a művészetek, a turizmus, a sport, azaz tágabb értelemben a kultúra jelenlegi helyzetéről, mindezekkel a Villa nagy sikerű élő szalon-beszélgetéseinek atmoszféráját is az érdeklődők otthonaiba varázsolva.


Otthonuk kényelméből, egy finom kávé vagy tea mellett legyenek Önök is a Bencs Villa vendégei; tartsanak velünk a Bencs SzalON adásain, kedden este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház és a Bencs Villa Facebook-oldalain!


Adásidőpont:

2021. május 29. szombat 20:00


A Bencs SzalON adásai a Móricz Zsigmond Színház és a Bencs Villa Facebook-oldalain tekinthetők meg:

https://www.facebook.com/moriczszinhaz

https://www.facebook.com/bencsvillanyh


A Bencs SzalON adásai a szombati közvetítéseket követően a Nyíregyházi Televízióban, valamint a Móricz Zsigmond Színház YouTube-csatornáján is visszanézhetők.


Szereplők
Műsorvezetők: Körtvélyfáy Eszter, Horváth Viktor
Galéria
Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.