VIDOR felhívás 2023

VIDOR felhívás 2023

Kedves Színházak!A korábbi évekhez hasonlóan várjuk a 2023. évi VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának válogatásához a fesztivál profiljába illő produkciók ajánlását jelenleg futó (vagy játszani tervezett), a programunkban még nem szerepelt előadásaik közül. A szemle darabjai a korábbi évadokban bemutatott darabok közül is kikerülhetnek, de csak legkésőbb 2023. március 1-ig bemutatandó produkciók jelölését várjuk!

A versenyprogramba egy (nem zenés) nagyszínpadi és egy (nem zenés) kamara vígjáték, valamint a Rózsakert Szabadtéri Színpadra kizárólag egy zenés vígjáték ajánlására van lehetőség színházanként.

A XXII. VIDOR Fesztivál időpontja: 2023. augusztus 25. – szeptember 2.

A Rózsakert Szabadtéri Színpad programjába beválogatott zenés vígjátékokat 2023. június-július-augusztusban tervezzük meghívni.


A jelentkezéshez szükséges anyagban kérjük, tüntessék fel az alábbiakat: az előadás címe, az előadás hossza, az előadás leírásához vezető link, szereposztás, valamint azt, hogy a Móricz Zsigmond Színház melyik színpadára nevezik (ezt Önök döntsék el a műszaki paramétereket figyelembe véve), illetve egy online elérhetőséget, mely tartalmazza az elődás felvételét. Ezen kívül kérjük, küldjék vissza a mellékelt technikai egyeztetőt kitöltve, valamint az előadás technikai riderét.

Színpadjaink alaprajzai az alábbi linken érhetők el:

https://www.moriczszinhaz.hu/muszaki-alaprajzok-informaciok


A fesztivál válogatói a beküldött előadásokon kívül más produkciókat is szemlézhetnek. A VIDOR Fesztivál 2023 válogatói a Móricz Zsigmond Színház vezetéséből: Kirják Róbert – igazgató, Horváth Illés – művészeti vezető, Sediánszky Nóra – művészeti tanácsadó.

Ajánlásaikat legkésőbb 2023. január 16. (hétfő) 24 óráig küldjétek el a muvtitkar@moriczszinhaz.hu e-mail címre. További részletekről is ezen az e-mail címen kaphatnak felvilágosítást.VIDOR TECHNIKAI EGYEZTETŐ 2023


                                                                                                                                     

Nyíregyháza, 2022. december 8.                             

                                          

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.