Új programok a Bencs Villában!

Új programok a Bencs Villában!

Érdekes előadások és izgalmas beszélgetések színesítik a novemberi programkínálatot.


Újraindultak a rendezvények a Bencs Villában, novemberben minden kedden 17.30-tól várja az érdeklődőket a Bencs Estek. Elsőként a Többszemközt tér vissza, a beszélgetős programsorozat következő állomásának vendége november 3-án Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz, akivel Kováts Dénes beszélget majd.


Többszemközt Gyuris Tiborral, a Móricz Zsigmond Színház színművészével - jegyek elérhetőek ITT!


Irodalmi est is lesz


Gyuris Tibor több mint harminc évvel ezelőtt statisztaként kezdte a pályafutását Nyíregyházán, hivatását pedig nagyon komolyan veszi - emellett rajong a filmekért, és szereti a harcművészeteket is. A villában a Női Szalon is folytatódik, melynek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével. A szalon vendége november 10-én Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester lesz, aki többek között arról is mesél majd, hogyan válhat az álom valósággá a 21. században. Koncz Veronika protokoll- és PR-szaktanácsadóval már többször is találkozhattak a Bencs Villában - november 17-én az Úrinők és úriemberek a századfordulón című előadásával tér vissza. Bepillantást nyerünk abba a korba, amikor a művelt ízlés és a tapintatos modor követendő mintának számított a családi és társadalmi életben.


Női Szalon Zentai Edittel - jegyek elérhetőek ITT!


Koncz Veronika protokoll és PR-szaktanácsadó előadására jegyek elérhetőek ITT!


Történelmünk fehér foltjai


A Kovács Judit Hazátlanok regénye alapján készült irodalmi, zenés est zárja a novemberi programok sorát 24-én. A könyv a közelmúltunk történelmének több fehér foltját, közösségi sorstragédiáit mutatja be szerelmi történetbe ágyazva. A szerző az idén a művéért próza kategóriában megkapta az Artisjus Irodalmi Díjat.


Hazátlanok - Kovács Judit irodalmi, zenés estjére jegyek elérhetőek ITT!


Forrás: Kelet-Magyarország

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.