Teltházas koncert a belváros kulturális teraszán

Teltházas koncert a belváros kulturális teraszán

Július 31-én ismét népszerű rendezvény helyszíne volt a Szindbád szabadtéri Pódiumszínpada. A swing-korszak ikonikus dalai csendültek fel három énekesnő és egy öttagú zenekar múltidéző tolmácsolásában. A koncert füstös jazzkocsmákat idéző hangulatáról az Orpheum Madams gondoskodott.



A formáció 2019 nyarán alakult. A jeles eseménynek a Bencs Villa adott otthont, majd számos sikeres koncert követte egészen a pandémia kitöréséig. Egy év kihagyás után a csapat 8 tagra bővülve új repertoárral tért vissza a színpadra. A legtöbbek számára Ella Fitzgerald és Frank Sinatra lemezeiről ismert romantikus slágereket ezúttal Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő színművészek, valamint Maródi Tímea énekesnő közös előadásában élvezhette a közönség. A három énekesnőt Szántó Sándor (dobok) és Horányi Tamás (zongora) mellett klarinéton továbbra is Ignácz László, nagybőgőn Simon László, gitáron Karap Zoltán kísérte.


Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy sokan szerették volna ebben a békebeli hangulatban tölteni a szombat estéjüket. Ezt bizonyítja az is, hogy a jegyek igen gyorsan elfogytak.

Az időutazás előtt amerikai ihletésű menüsor várta a vacsoravendégeket.


Akiknek most nem sikerült jegyet venniük a koncertre nekik sem kell szomorkodniuk, hiszen augusztus 25-én 19:30-tól ismét lesz lehetőség élvezni az Orpheum Madams által nyújtott előadást, melynek ezúttal a Bencs Villa ad otthont.

Azok számára is jó hírünk van, akik a Szindbádban szeretnének a nyárestéken kikapcsolódni, hiszen augusztusban is számos színes programmal készülünk.


Fotók: Elit Photo Studio



Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.