Puskás Peti régóta szívügyeként kezeli a környezetvédelem, a klímaváltozás kérdését

Puskás Peti régóta szívügyeként kezeli a környezetvédelem, a klímaváltozás kérdését

 

A Bujtosi-tó északnyugati oldalán a VIDOR létrehozói, szervezői egy ligetet alakítottak ki – olyan csendes, méltóságteljes helyet, ahol a legnagyobb rohanás közepette is meg lehet (és meg is kell) állni időnként. Emlékezni egykori kollégákra, barátokra, közös emlékekre.

A VIDOR Ligetben egy fának sajnos idő előtti, korai pusztulását észleltük, és rögvest felmerült az ötlet annak pótlására.

Ahogy Puskás Peti – aki jelenleg Nyíregyházán próbálja A Napsugár fiúk című darabot – tudomást szerzett az új faültetésről, nem volt kérdés, hogy csatlakozik édesapjával, Puskás Tivadarral Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója és dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere kezdeményezéséhez.


Puskás Peti a faültetést követően is Nyíregyházán marad, ahol folyamatosan próbál, és izgatottan készül A Napsugár fiúk június 11-ei premierjére a Rózsakert Szabadtéri Színpadon.


A Napsugár fiúk című vígjáték premierjére és további előadásaira jegyek még korlátozott számban kaphatók; az előadásról bővebb információ itt olvasható.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.