Októberi színházi ajánlatunk

Októberi színházi ajánlatunk

Örömmel tájékoztatjuk Közönségünket, hogy októberben, 16-án a Kurázsi mama és gyermekei című nagyszínpadi, valamint a Közellenség című kamaraelőadásunk október 29-i premierjén kívül nem csak színházbérletes, hanem több bérletszünetes vígjátékokkal, izgalmas krimivel is várjuk Látogatóinkat!

Legénybúcsú című előadásunkat több alkalommal is megtekinthetik nagyszínpadi színházbérletünkkel a következő időszakban. Szente Vajk és Nagy Sándor együttes ajándéka ez a bonyodalmakkal teli vígjáték a nyíregyházi nézőknek: előbbi íróként, Nagy Sándor pedig rendezőként jegyzi a felhőtlen kikapcsolódást jelentő darabot. A főhőst, a legénybúcsúját lidérces rémálomként megélő Simont Gulyás Attila játssza, aki a tavalyi évad óta tagja a Móricz Zsigmond Színháznak, s humorával, virtuóz játékával, nagyszerű énektudásával már számos remek pillanatot szerzett a nézőknek. Gulácsi Tamás pedig Alex, Simon legjobb barátja és kollégája szerepében brillírozva igyekszik feledhetetlenné tenni a szabadság utolsó estéjét...

A Krúdy Kamara sem szűkölködik izgalmakban, rejtélyekben. A Várj, míg sötét lesz című lélektani krimi, melyet filmen egykor Audrey Hepburn vitt sikerre, megtekinthető kamarabérletünkben és október 1-én, pénteken 19.30-tól bérletszünetben is. A saját lakásán bűnözőkkel macskaegér harcot játszó vak nő történetét, most Kuthy Patrícia bravúros alakításában láthatjuk. Valódi izgalmak, valódi feszültség: valódi krimi. E méltán világhírű darab igazi színházi csemege, a szórakoztató borzongás garantált.

A Veres1 Színház Hogyan nevezzelek? című vendégelőadása október 2-án szombaton este 19 órától várja a kortárs francia humor kedvelőit a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán!

Szereplők: Kálid Artúr, Verebes Linda, Simon Kornél, Molnár Gyöngyi,Pál Tamás. A vígjáték jó humorral és kedélyesen szembesít az apró emberi gyarlóságokkal, emellett igazi, filozófiai kérdéseket is pedzeget. A történet filmváltozata 2012-ben két César-díjat is besöpört, a komoly kérdéseket is feszegető mozi az egyik legsikeresebb francia film lett.

Október 21-én, csütörtökön Horváth László Attila, Illyés Ákos és Tóth Zolka a Krúdy Kamarában az Új stílusgyakorlatok-kal várja a fergeteges vígjátékok kedvelőit! A múlt század közepén egy francia író, Raymond Queneau „Exercices de style”, azaz „Stílusgyakorlatok” címmel remekművet vetett papírra, melyet kilencvenkilenc stilisztikai formában írt meg. Éppen, mint a magyar népmesék! Annyi bizonyos csupán, hogy lesz rá kilencvenkilenc, vagy hetvenhét, de legalább is huszonkettő megoldásunk a színpadi változatban a Móricz Zsigmond Színházban!


A Móricz Zsigmond Színház társulata szeretettel várja hűséges és új Nézőit!

Jegyek és bérletek elérhetőek: https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas/

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.