Nyíregyházi színész, Nagyidai Gergő szerepel A tanár című sorozatban

Nyíregyházi színész, Nagyidai Gergő szerepel A tanár című sorozatban

Az egyik tévécsatorna kedvelt sorozatában, A tanár című filmben bukkant fel néhány hete a Móricz Zsigmond Színház művésze, Nagyidai Gergő. Arról, hogy Jéger Mihály, az ügyvéd meddig folyik bele a történetbe, illetve lesz-e szerelmi szál a játékban, sajnos nem beszélhetett.


Mondjuk úgy, szerencse, de nem a szerencsés véletlen hozta a forgatás lehetőségét, hiszen színházi előzménye van a tévés munkának, és a vele együtt járó országos népszerűségnek. A szokások szerint tízen-sokoldalas szerződés garantálja a titoktartást. Így most nem tudhatjuk meg, hiszen a színész nem árulhatja el, beteljesül-e a szerelem Kovács Lilla magyar–történelem szakos tanár és Jéger Mihály ügyvéd között a Kőrösi Csoma Sándor Szakgimnáziumban.


Szombat esténként kerül a televízió képernyőjére a nyíregyháziak egyik kedvenc színésze. Igazán jól áll neki a kamera! Talpig öltönyben, talpig izmosan és talpig mosollyal. Ahogy mondja, kellemes a munka, profi csapattal dolgozik. Most, hogy zárva a színház – csak egy-egy kis társulat próbál –, azt sem tudja, látják, nézik-e a nyíregyházi kollégák. Mindenesetre Nagy Ervin, Trokán Nóra, Anger Zsolt, Liptai Klaudia és Elek Ferenc társaságában jó esélye van a sikerre Nagyidai Gergőnek is.


Forrás: nyiregyhaza.hu


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.