Novemberi színházi ajánlatunk

Novemberi színházi ajánlatunk

Tájékoztatjuk kedves Közönségünket, hogy Pregitzer Fruzsina rendezésében 2021. november 2-án, a Művész Stúdióban mutatjuk be az Alszanak a halak? című produkciónkat, mely Fridrik Noémi egyszemélyes előadásával az elmúlást mutatja be gyermekszemmel.

alszanak_a_halak_19727.jpg

Juhász Éva fotóján Fridrik Noémi szerepel az Alszanak a halak? című produkciónkba


A Kurázsi mama és gyermekei történetét több alkalommal is megtekinthetik nagyszínpadi színházbérleteseink az elkövetkező időszakban. Bertolt Brecht egyik leghíresebb drámáját Keresztes Attila állította színpadra. A történet főhősét, a markotányosnőt, aki három gyermekével próbál boldogulni a harmincéves háború poklában, Jászai Mari-díjas színésznőnk, Pregitzer Fruzsina játssza.

kurazsi_mama_es_gyermekei_20211013_63_of_1_1_19728.jpg

Juhász Éva fotóján Pregitzer Fruzsina szerepel a Kurázsi mama és gyermekei című előadáson


Krúdy Kamarában közönségünket a Közellenség valós eseményeket feldolgozó története várja, melyből több, mint húsz dramatikus feldolgozás, továbbá opera és film is készült. A főszereplő Kohlhaas Mihályt, Géczi Zoltán alakítja. Kohlhaas hitt a jogbiztonságban, abban, hogy helye van ebben a világban, hiszen elfogadja annak szabályait. Egyszer azonban súlyos sérelem éri, amikor a lipcsei vásárra menet Brandenburg és Szászország határán erkölcstelen gazemberek elkobozzák tőle két gyönyörű fekete lovát...

kozellenseg_1400x800_19729.jpg

Balázs Attila fotóján Géczi Zoltán szerepel a Közellenség című produkcióban


November 6-án, szombaton a Nagyszínpadon bérletszünetben élő zenekarral, látványos musical vígjátékkal: az Édes Charity-vel várjuk az érdeklődőket! A korszakalkotó klasszikus Broadway musical-ek hőskorában Édes Charity egy rossz útra tévedt, mégis örökké optimista, igaz szerelemre áhítozó lány szórakoztató, egyúttal megható története, mely a 60-as évek óta folyamatos, zajos sikerrel hódítja meg a színházak közönségét világszerte.


79_edes_charity_20200730_124_of_1_19730.jpg

Juhász Éva fotóján Staub Viktória szerepel a Édes Charity című előadáson


Nagy örömünkre már teltház várja A DUNA TV Zenés Szilveszteri Gálaműsorunk felvételét november 9-én a Móricz Zsigmond Színházban.


November 13-án szombaton Szente Vajk rendezésében a Funny Girl című előadásunkkal várjuk Önöket bérletszünetben a Nagyszínpadon. A kezdetben félszeg, ám nagy álmokat dédelgető Fanny Brice színházi fellépésén találkozik a nagyvilági, behízelgő modorú Nick Arnsteinnel, a híres és hírhedt kártyajátékossal. A társadalmi különbségek ellenére egymásba szeretnek és összeházasodnak. Ahogy ível Fanny csillaga egyre magasabbra, úgy hanyatlik Nick élete a szerencsejátékok egyre sötétebb világába. Népszerűség, pénz, szerelem, fellobbanások, sértődések, csalódások... Vajon képes-e ez a két, teljesen különböző személyiségű ember romantikus kapcsolatuk megmentésére?

funny_girl_a_i_20210624_dsh_5987_1_19731.jpg

Csutkai Csaba  fotóján Kosik Anita szerepel a Funny Girl című előadáson


A Móricz Zsigmond Színház társulata szeretettel várja Nézőit!


Jegyek és bérletek elérhetőek ITT!Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.