Nézze vissza online adásainkat!

Nézze vissza online adásainkat!


Kedves Nézőink!


Habár a járványügyi helyzet immár hosszú ideje ellehetetleníti az Önökkel való közös, személyes találkozást, 2020 novemberétől mi mégis lázasan dolgoztunk azon, hogy kedvenc művészeiket online közvetítések formájában otthonaikba varázsolhassuk. Ennek eredményeként jött létre a Móricz Zsigmond Színház immár több mint 200 000 megtekintést elért, országosan is elismert online programcsaládja, melynek tagjai, a Móricz-(F)Actor, a Móricz Anno, a Bencs SzalON és a Móricz Impro című műsoraink epizódjai színházunk online felületein keresztül a közvetítéseket követően is visszanézhetők maradnak.


Köszönjük, hogy velünk tartanak, és jó szórakozást kívánunk online műsoraink felfedezéséhez és újranézéséhez is!


moricz_f_aktor_website_billboard_csak_logos_20201127_1_14510.jpg

Móricz-(F)Actor


Az est házigazdáival, Staub Viktóriával és Rák Zoltánnal hétről hétre együtt szurkolhattak a Móricz Zsigmond Színház színművészeinek, akik tehetségük legjavát mutatták meg választott műsorszámaikkal. Nézőink lehetőséget kaptak arra, hogy szavazataikkal támogassák kedvenc színészeiket és eldöntsék, hogy ki legyen a Móricz-(F)Actor győztese. A vetélkedő epizódjait számos különkiadással színesítettük, így kínálva még teljesebb és különlegesebb élményt nézőinknek. Az elődöntőben Dézsi Darinka, Gulácsi Tamás, Gulyás Attila, Horváth Margit, Horváth Viktor, Illyés Ákos, Kosik Anita, Kovács Vecei Fanni, Kuthy Patrícia, Munkácsi Anita, Nagyidai Gergő, Nyomtató Enikő, Tar Dániel, Ténai Petra és Urbán-Szabó Fanni színművészeink léptek színpadra. A legtöbb szavazatot kapott hat versenyző pedig a döntőben is megcsillanthatta tudását.


Ha kíváncsi kedvenc színművészei produkcióira, nézze vissza adásainkat a Színház Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornánkon!


moricz_anno_website_billboard_20201130_1_14511.jpg

Móricz Anno


A Móricz Anno című múltidéző online memóriajáték egy különleges színházi időutazásra invitálta Önöket. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata az utóbbi évek legsikeresebb produkcióiból egy-egy emlékezetes előadáspillanatot elevenített meg, melyekből nézőink feladata volt kitalálni, hogy az adott részlet melyik darabból volt látható.


Ha Ön is szereti a fejtörőket és szívesen nosztalgiázna velünk, nézze vissza adásainkat a Színház Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornánkon!


bsz_billboard_20210114_1_14512.jpg

Bencs SzalON


A Színház sorrendben harmadikként debütáló műsorának küldetése, hogy tematikus epizódjaiban a Móricz Zsigmond Színház alkotói és színművészei, valamint a nyíregyházi kulturális élet véleményformáló szakemberei közvetlen hangú, gondolatébresztő beszélgetések keretében vallhassanak magukról, hivatásukról, illetve a társadalom, a művészetek, azaz tágabb értelemben a kultúra jelenlegi helyzetéről, mindezekkel a Villa nagy sikerű élő szalon-beszélgetéseinek atmoszféráját is az érdeklődők otthonaiba varázsolva.

A Bencs SzalON epizódjaiban vendégeinkkel a műsor házigazdái, Körtvélyfáy Eszter, Horváth Viktor és Kováts Dénes beszélgetnek.


Ha szereti a tartalmas és érdekfeszítő beszélgetéseket, feltétlenül tartson velünk és nézze vissza a Bencs SzalON adásait a Színház Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornánkon!


moricz_impro_eloadascikk_billboard_kep_preview20210202_1_14513.jpg

Móricz Impro


Legfiatalabb adássorozatunk egyes epizódjaiban a nyíregyházi teátrum népszerű színművészei nézőiket virtuóz improvizációs játékok és helyszíni ötletek alapján születő jelenetekkel szórakoztatják, melyekkel egyúttal a színészi alkotás kulisszatitkaiba, illetve saját, szinte kifogyhatatlan színpadi eszköztárukba is rendhagyó bepillantást engednek.

Az est játékvezető-házigazdái, Kuthy Patrícia és Illyés Ákos játszótársaikkal a legképtelenebb szituációkkal szórakoztatják nézőinket. Játszótársaik személyében Dézsi Darinkát, Horváth László Attilát, Horváth Rékát, Sikó Koppányt, Urbán-Szabó Fannit és Urmai Gábort, a nyíregyházi teátrum színművészeit láthatják.


Ha kíváncsiak, hogyan találják fel magukat kedvenceik a legváratlanabb helyzetekben is, nézzék vissza adásainkat a Színház Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornánkon!


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.