Megtartottuk a Misi mókus című családi musical előadásunk olvasópróbáját

Megtartottuk a Misi mókus című családi musical előadásunk olvasópróbáját

Megtartottuk a Misi mókus című családi musical előadásunk olvasópróbáját a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara termében.

img_5672_24813.jpg


img_5678_24815.jpg

img_5672_24813.jpg

img_5676_24814.jpg

img_5684_24817.jpg


Misi mókus

(családi musical)

Rendező: Peller Károly


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. 

De az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája. Később az iskolában nem csak ezzel lóg ki társai közül, hanem azzal, hogy rosszalkodik és különcködik. Nem akar úgy élni, mint a többi mókus, nyáron gyűjtögetni az élelmet, hogy legyen majd télre. Amikor megtudja Szajkó nénitől, hogy egy távoli vidéken létezik egy örökké termő fa, azonnal elszökik otthonról. 

Elképesztő kalandok várnak rá, meg persze veszélyek is. Elfogják és egy állatkereskedésbe viszik, ahonnan megszökik. Utazik a tengeren, a sivatagon és a dzsungelen keresztül. Barátokat szerez és legyőzi az ellenségeket! 

De tényleg az a barát, akiben rögtön megbízunk? Tényleg csak jót akarnak nekünk az ismerőseink? Tényleg semmi hasznosat nem tanul a diák az iskolában? Tényleg jobb egy távoli vidéken élni, mint otthon? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk legújabb családi musicalünkben. Tersánszky Józsi Jenő meséjét Peller Károly írja és álmodja színpadra. Zenéjét a nagy sikerű Tanár úr, kérem! című musical szerzője, Nyitrai László írja, a dalszövegeket pedig a musical sztárok fiatal generációját képviselő Cseh Dávid Péter. Látványos és izgalmas produkciót ígérhetünk kicsiknek és nagyoknak!


Díszlet- és jelmeztervező: SZÉLL TÍMEA

Zenéjét szerezte és a hangszerelést készítette: NYITRAI LÁSZLÓ

Dalszövegíró: CSEH DÁVID PÉTER


Tersányszky Józsi Jenő „Misi mókus kalandjai” című műve alapján a színpadi változatot írta:

 PELLER KÁROLY

Súgó: HUGYECZ VIVIEN

Ügyelő: HOLLÓ ARNOLD

Rendezőasszisztens: ANTAL ANDREA

Koreográfus: SZKÁLI EDINA


Bemutató:

 2022. október 7. (péntek) Nagyszínpad


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.