Januári előadásaink

Januári előadásaink

Izgalmasan zárja, majd kezdi az évet a Móricz Zsigmond Színház a Művész Stúdióban


A Móricz Zsigmond Színház jövő szombaton, 2022. december 10-én 19 órától mutatja be Teljesen idegenek című keserédes komédiáját a Nagyszínpadon, melyet Tárnoki Márk állít színpadra.


December 16-ától a Görbe tükrök produkciót, a mozivászonról és televízió képernyőről egyaránt jól ismert Kovács Lehel rendezésében, már a Művész Stúdióban láthatja a közönség.


A két ünnep közti estekre már csak pár jegy elérhető, viszont jó hír, hogy a téli szünetben, 2023. január 7-én, szombaton 10 órától szeretettel várják a legkisebbeket és családjukat a Kukucs! című gyermekelőadásra.


A nagy érdeklődésre tekintettel a nyíregyházi társulat művészeinek előszilveszteri műsorát megismétlik, és 2023. január 14-án, szombaton 19.30 órától Zenés pótszilveszteri műsorral készülnek a Művész Stúdióban.


A Magyar Kultúra napja alkalmából Pregitzer Fruzsinaönálló estje tekinthető meg 2023. január 21-én, szombaton 19.30 órától Uram, nem látta Magyarországot? címmel.

„Az egész úgy kezdődött, hogy 1990 tavaszán azt hittem, vége a világnak. Számomra. De minden tekintetben… És akkor Szávai Géza erőteljes mondatokkal »rázott gatyába«: hogyha mások gyógyszert, ennivalót, könyvet visznek segélyként Erdélybe − 1990 tavasza volt! −, akkor én, ahelyett, hogy tovább önsajnálnék, állítsak össze egy irodalmi estet, és induljak el vele segíteni. (…) 1995-ben egy picit átalakítottam a műsort, hiszen én is változom. Az »Uram, nem látta Magyarországot?« József Attila-sort választottam estem címéül. (…) Ha megnézik, megértik: szolgálni szeretne minden egyes nóta, vers, mese. Az összes gondolat.” (Pregitzer Fuzsina)


2023. január 27-én, pénteken 19.30 órától új rendezvénysorozatot indítunk Móricz Pódiumszínpad névvel. Az esteken Csernák Tiborral a Művész Stúdióban a Móricz Zsigmond Színház művészei lépnek majd fel. Az első vendégek Kovács Vecei Fanni és Gulyás Attila lesznek.


Január 28-án, szombaton 19.30 órától Horváth László Attila, Illyés Ákos és Tóth Zolka ugyancsak a Művész Stúdióban várja a fergeteges vígjátékok kedvelőit az Új stílusgyakorlatok-kal.


Jegyek elérhetőek ITTKapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.