IZGALMAS AZ ÉVKEZDÉS IS A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZBAN

IZGALMAS AZ ÉVKEZDÉS IS A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZBAN

Tájékoztatjuk kedves Közönségünket, hogy Kovács D. Dániel rendezésében 2022. január 13-án, a Krúdy Kamaraszínpadon mutatjuk be A rovarok élete című produkciónkat. A mű allegóriaként szolgál, a szerző valójában az Embert helyezi terráriumba, hogy nagyítókkal vizsgálhassuk kicsinységét. Egy krími üdülőhelyen alkoholmérgezést kap a helyi lakosság véréből mintát venni érkezett amerikai ügynök, egy apa saját példájával teszi világossá a fia számára, mi az élet értelme, egy nő romantikus szerelemről álmodik, de sivár magány lesz a sorsa, egyetlen lánya is elhagyja. És közben ragyognak a csillagok, hullámzik a tenger, életek születnek és múlnak el nyomtalanul.


mzssz_a_rovarok_elete_fb_poszt_20211221_2_21100.jpg


A nagy sikerű Broadway-darabot, az Idétlen időkig vígjáték-musicalt több alkalommal is megtekinthetik Nézőink az elkövetkező időszakban. A Magyarországon először Nyíregyházán bemutatott produkciót Horváth Illés, teátrumunk művészeti vezetője állította színpadra.A történet főhősét, Phil-t, a híres televíziós meteorológust, aki egy amerikai kisvárosból kénytelen tudósítani a Mormota-nap eseményéről, Gulácsi Tamás alakítja.


idetlen_idokig_20211209_10_of_44_21134.jpg

Fotó: Juhász Éva


A Krúdy Kamarában Közönségünket Csehov klasszikusával, a Cseresznyéskert-tel is várjuk. A megkerülhetetlen változások és az idővel folytatott örök harc groteszk tragikomédiáját a Nyíregyházán először rendező Czukor Balázs állította színpadra, a kert úrnőjét, Ranyevszkaját, az egyik leghíresebb Csehov-hősnőt pedig Széles Zita alakítja.


cseresznyeskert_20211215_44_of_81_21132.jpg

Fotó: Juhász Éva


Január 29-én a Nagyszínpadon újra teltházas közönség várja Szente Vajk: Legénybúcsú előadásunkat. A főhőst, a legénybúcsúját lidérces rémálomként megélő Simont Gulyás Attila játssza, Gulácsi Tamás pedig Alex, Simon legjobb barátja és kollégája szerepében brillírozva igyekszik feledhetetlenné tenni a szabadság utolsó estéjét...


legenybucsu_20210818_31_of_66_21135.jpg

Fotó: Juhász Éva


A Művész Stúdióban Pregitzer Fruzsina rendezésében január végén 2 alkalommal is műsoron lesz az Alszanak a halak? című produkciónk, mely Fridrik Noémi egyszemélyes előadásával az elmúlást mutatja be gyermekszemmel.


alszanak_a_halak_20210507_43_of_50_21136.jpg

Fotó: Juhász Éva


A Móricz Zsigmond Színház társulata szeretettel várja Nézőit 2022-ben is!


Jegyek elérhetőek ITT!


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.