IDŐUTAZÁSRA HÍVTA A KÖZÖNSÉGET AZ ORPHEUM MADAMS

IDŐUTAZÁSRA HÍVTA A KÖZÖNSÉGET AZ ORPHEUM MADAMS

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színész-énekesnői új formációt alapítottak: az Orpheum Madams kedd este a Bencs villában szórakoztatta a zenerajongókat.


Az együttes énekesnőit, Dézsi Darinkát, Kosik Anitát és Nyomtató Enikőt már jól ismerheti a színpadról a nyíregyházi közönség. A Bencs villában élő zenekar kísérte őket: Ignácz László, Karap Zoltán, Simon László és Papp Csaba gondoskodtak a remek hangzásról.

Mind a hárman szeretünk kommunikálni, illetve mindannyian szerettünk volna összehozni egy zenei formációt – mondta a koncert előtt Nyomtató Enikő arról, honnan jött az Orpheum Madams megalapításának ötlete. – Így leültünk megbeszélni a részleteket, összeraktuk, amink van, valójában „kirobbant" belőlünk ez az egész.

Dézsi Darinka beavatott minket a repertoárba is: a '20-as és '30-as évek jazz-standardjei, sanzonok, illetve bossa nova-, gypsy swing-slágerek és magyar filmzenék is helyet kaptak a műsorban. Mindezt négy nyelven – magyarul, olaszul, franciául és angolul – élvezhette a közönség. Az Orpheum Madams tagjait a jövőben még sok előadáson láthatják a jazzkorszak kedvelői, hiszen ahogy Kosik Anita fogalmazott: annyit szeretnének koncertezni, amennyit csak tudnak a színházi elfoglaltságaik mellett.

Forrás: Nánási Anita HIREK360.HU

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.