Holnap 7 órától bárki számára elérhetőek a jegyek a VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira!

Érvényes színházbérlettel rendelkező Nézőink a mai napon 1 napos elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a fesztivál versenyprogramjának színházjegyeire Jegyirodánkban, névre szóló bérletük felmutatásával. Színházbérleteseink idén is mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket - a szabad helyek függvényében. Akinek még nincs színházbérlete, az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására! 


Holnap reggel 7 órától bárki számára elérhetőek majd a VIDOR jegyek személyesen a Jegyirodában, és még aznap 14 órától online is megvásárolhatóak lesznek. 


Az idei év újdonsága a VIDOR szabadtéri bérlet, mely a Fesztivál versenyprogramjának 3 Rózsakert Szabadtéri Színpad előadására (A hazug, az Indul a bakterház és az Aranylakodalom vígjátékok) váltható kedvezményes áron!

További információkról készséggel adunk felvilágosítást személyesen Jegyirodánkban (Nyíregyháza, Színház u.2.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926, illetve hamarosan honlapjainkon is, a www.moriczszinhaz.hu és vidor.eu oldalunkon!


unnamed_35364.jpg


unnamed_1_35363.jpg

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.