DECEMBERI ELŐADÁSOK A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZBAN

DECEMBERI ELŐADÁSOK A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZBAN

Örömmel tájékoztatjuk Nézőinket, hogy decemberben több bemutatóval is készülünk: 2021. december 11-én, szombaton Horváth Illés rendezésében az Idétlen időkig című nagyszínpadi musical-vígjátékkal, 2021. december 17-én, pénteken pedig Czukor Balázs rendezésében a Cseresznyéskert című kamara-előadásunkkal várjuk kedves Nézőinket!

Az év utolsó hónapjában nem csak színházbérletes, hanem több bérletszünetes produkcióval várjuk Látogatóinkat, a két ünnep között is! A Művész Stúdióban a Szekrénymesék című zenés bábelőadás bemutatóját 2021. december 13-án, hétfőn tekinthetik meg a legkisebbek.

December 4-én és 30-án Horváth László Attila, Illyés Ákos és Tóth Zolka a Krúdy Kamarában az Új stílusgyakorlatok-kal várja a fergeteges vígjátékok kedvelőit! A múlt század közepén egy francia író, Raymond Queneau „Exercices de style”, azaz „Stílusgyakorlatok” címmel remekművet vetett papírra, melyet kilencvenkilenc stilisztikai formában írt meg. Éppen, mint a magyar népmesék! Annyi bizonyos csupán, hogy lesz rá kilencvenkilenc, vagy hetvenhét, de legalább is huszonkettő megoldásunk a színpadi változatban a Móricz Zsigmond Színházban!


uj_stilusgyakorlatok_fb_poszt_1_20493.jpg

Fotó: Juhász Éva


A korábbi évekhez hasonlóan, idén is összegyűjtöttük egy VIDÁM bérletbe az évad legkönnyedebb darabjait, legjobb vígjátékait, melynek első előadása Puskás Tivadar jutalomjátéka, A Napsugár fiúk lesz decemberben 28-án, kedden a Nagyszínpadon, Horváth László Attilával, Puskás Petivel és Dallos Bogival.


a_napsugar_fiuk_fb_poszt_1_20495.jpg

Fotó: Csutkai Csaba


Aki Vidám bérletet ajándékoz karácsonyra, annak már biztosan lesz helye egy későbbi Legénybúcsú, Idétlen időkig és Új stílusgyakorlatok előadáson is.


vidam_berlet_op_2021_preview20211026_1_20494.jpg


A közkedvelt Legénybúcsú című előadásunkat nagy örömünkre újra megtekinthetik december 29-én a két ünnep között nézőink.

legenybucsu_fb_poszt_3_20496.jpg

Fotó: Juhász Éva


Az óévet szeretnénk közönségünkkel együtt búcsúztatni: december 31-én egy saját Zenés Szilveszteri Gálaműsorral készülünk 18 órától. További részletekkel hamarosan jelentkezünk. Idén először a Gála után lehetőség nyílik akár a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróban elköltött ünnepi vacsorával kombinált jegyek vásárlására is, melyet személyesen a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, és a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróban vásárolhatnak meg az érdeklődők!  


fb_esemeny_szilveszteri_gala_uj_1_20497.jpg


Szeretettel várjuk Nézőinket!


Jegyek és bérletek elérhetőek ITT!
Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.