Csillagfényes élmény az egész családnak - Sarkadi Zsolt bátran ajánlja a mesemozit

Csillagfényes élmény az egész családnak - Sarkadi Zsolt bátran ajánlja a mesemozit

Csillagfényes élmény az egész családnak

Sarkadi Zsolt bátran ajánlja a mesemozit



Nem titok, hogy a gyerekek imádnak sokáig fenn maradni és valami izgalmas dologban részt venni az éj leple alatt. A Rózsakert Szabadtéri MOZI programkínálatának hála, a kicsik garantáltan tűkön ülve várják a csillagfényes esték közeledtét.

Sarkadi Zsolt, aki családjával már visszatérő látogatója a mesefilm vetítéseknek, bátran ajánlja a kisgyermekes szülőknek is ezt a programlehetőséget.

„Nagyon szeretjük szabadtéren nézni a rajzfilmeket, hiszen sokkal jobb élmény, mint benn a szobában ülni és bámulni a tévét. Örök élmény az egész családnak, hogy este, amikor már sötétedik, kinn a szabadban, jó időben együtt lehetünk. Nálunk a gyermek már ragaszkodik hozzá, hogy ha van vetítés, akkor azonnal menjünk. Nem szokott ilyen sokáig fenn lenni, úgyhogy neki ez ilyenkor egy extra élmény, plusz rendkívül élvezzük, hogy nincsenek reklámok! Szerintem ez egy kimondottan építő jellegű kikapcsolódás, a szülő–gyermek kapcsolatot is minőségi módon befolyásolja. Kár lenne kihagyni!”


Nos, a Rózsakert kitűnő minőségi idő lehetőségét nyújtja. Igazi kedves, családi program. Óvodás kortól, a kisiskoláson át egészen a nagyszülőkig mindenki örömét lelheti benne. Az együtt töltött idő pedig életre szóló, örök emléket ad a csillogó szemű kicsiknek.


Molnár-Körtvélyfáy Zsófia




Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.