Az élő színház mindenkié! – Teátrumunk már a videkiszinhazak.hu oldalon is elérhető

Az élő színház mindenkié! – Teátrumunk már a videkiszinhazak.hu oldalon is elérhető

A Vidéki Színházigazgatók Egyesülete új honlapot és közösségi oldalt hozott létre www.videkiszinhazak.hu címen, melyen mostantól a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházról szóló legfrissebb információk is megtalálhatóak.


Oberfrank Pál, a Vidéki Színházigazgatók Egyesületének elnöke szerint szervezetük elsősorban a közönség és az országjáró színházszerető nézők részére hozta létre az új felületet, melynek célja, hogy teljes körűen tájékoztassa az ország közvéleményét a vidéki színházakban folyó szakmai munkáról, az ott élő, alkotó művészeket, szakmákat megszólítsa és bemutassa, nyilvántartsa, megemlékezzen róluk, beszámoljon a bemutatókról, helyet adjon a színházaknak a bemutatkozásra, folyamatos információk közlésére adjon teret, galériát és archívumot működtessen. Nem titkolt szándéka továbbá, hogy segítsen a szakmák, a társulatok találkozásában és kapcsolattartásában, erősítse az együttműködést, a koprodukciók létrejöttét, előadás rekvizitek, díszletek, jelmezek esetleges cseréjét, a közös alkotást, szakmai és tudományos cikkeket közöljön, és minden hasonló, a vidéki színjátszást népszerűsítő, erősítő tartalmat megjelenítsen.


Színházszerető közönségünknek ezúton is ajánljuk, látogassanak el a most induló és folyamatosan fejlődő www.videkiszinhazak.hu honlapra, ahol nem csak a nyíregyházi, hanem más vidéki városok teátrumainak életébe és munkájába is betekintést nyerhetnek.


A Móricz Zsigmond Színház hivatalos oldala a www.videkiszinhazak.hu weboldalán: https://www.videkiszinhazak.hu/szinhazak/moricz-zsigmond-szinhaz.


A honlap működését az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkára, Fekete Péter és a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.