6x-os Marketing Gyémánt díjas lett a Móricz Zsigmond Színház

6x-os Marketing Gyémánt díjas lett a Móricz Zsigmond Színház

Csütörtökön este rendezték meg Budapesten a Magyar Marketing Szövetség 2022-es Marketing Diamond Awards díjátadóját, melyen a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház 6 Marketing Diamond elismerést nyert el. A díjakat Holik Emőke, a Móricz Zsigmond Színház értékesítési vezetője vette át.

A Marketing Diamond List-en az elmúlt 3 év eredményei alapján a nyíregyházi Teátrum a 2. helyen áll, 13 Gyémánt díjjal a megbízói oldalon.

2019-ben a Színház további 5 Gyémánt díjat kapott, és akkor elnyerte a fődíjat is, az Év marketingaktív vállalkozása lett, 2020-ban pedig a Lounge Group-különdíjat is megkapta, a pályázatok kiemelkedő minőségéért.


A díjjakkal együtt jár a „marketinggyémánt” elektronikus védjegy is, a cég kommunikációs tevékenysége során a logó számos felületen, kommunikációs csatornán használható, mint honlap, hírlevél, email aláírások, közösségi média, online és offline hirdetési felületek, stb. A díj egyben védjegy is, amely a cég elismertségét mutatja.


6 Marketing Gyémánt díjban részesült:


  1. Márkaépítés kategóriában, pályamunka címe: Szindbád Színháztörténeti Múzeum és Rendezvénytér márkaépítés - 2022
  2. Márkaépítés kategóriában, pályamunka címe: Bencs Villa márkaépítés – 2022
  3. Eseményalapú aktivációk kategóriában, pályamunka címe: 21. VIDOR Fesztivál - a Móricz Zsigmond szervezésében
  4. Eseményalapú aktivációk kategóriában, pályamunka címe: A Móricz Zsigmond Színház Zenés szilveszteri Gálaműsora a Duna Televízión – 2021
  5. Online felületen futó kampányok kategóriában, pályamunka címe: A Móricz Zsigmond Színház online kampányai – 2022
  6. Produkciós és nyomdai gyártások kategóriában, pályamunka címe: A Móricz Zsigmond Színház és az általa szervezett rendezvények marketing anyagai - 2022


A képen jobbról balra: Holik Emőke értékesítési vezető, Móricz Zsigmond Színház és Bánhegyi Zsófia, marketing és kommunikációs igazgató, Szerencsejáték Zrt., a zsűri tagja.

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.