Az Orpheum Madams zenekar koncertje


Mi történik, ha a Móricz Zsigmond Színház színész-énekesnői, egy party zenekar énekesnője és Nyíregyháza jazzrajongó muzsikusai összeállnak egy közös projektre? Orpheumi hangulat békebeli dallamokkal G. Dénes György, Eisemann Mihály, Márkus Alfréd és mások dalain át csupa olyan slágerrel, amelyek nélkül nem lenne magyar színháztörténet, és amelyek nélkül a magyar zenetörténet elképzelhetetlen! De ha már adott három énekesnő, akkor a legismertebb swing és bossa nova slágerek sem maradhatnak ki a repertoárból.


A swing-korszak legendás dalai három énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában.

Előadók: Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő, Horányi Tamás, Karap Zoltán, Szántó Sándor, Simon László


Színházi előadásra jegyárak:

1.800 Ft (színházi széksoros ültetés)

Vacsorajegy (mely csak az étkezés árát tartalmazza):

6.500 Ft (asztal mellé szóló, vacsorával egybekötött ültetés)


Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy az Orpheum Madams Swing & Love című koncertjére a SZINDBÁD belső szabadtéri teraszán az elülső, színházi széksorokba szóló jegyek 1.800 Ft-os áron (személyesen a Színház Jegyirodájában, illetve online, a www.moriczszinhaz.hu oldalon), míg a hátsó, asztalok mellé szóló vacsorajegyek 6.500 Ft-os áron külön válthatók (Szindbád Kortárs Magyar Bisztróban).

A vacsorajegy egy, a SZINDBÁD belső teraszára szóló kétfogásos étkezésre szól, amely egy főételt és desszertet tartalmaz. Asztalaink a színpadra való akadálymentes rálátás érdekében jelenleg maximum 6 főt tudnak fogadni.

A vacsora felszolgálása 18.00 órától lehetséges és az előadás megkezdését megelőző 30 perccel korábban, azaz 20.00 órakor ér véget.

Kedvezőtlen időjárás esetén vacsorajegyet váltó nézőink részére az étkezési lehetőséget a SZINDBÁD Kortárs Magyar Bisztró beltérben biztosítja.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kedvezőtlen időjárás miatt elmaradó és esőnapra tolódó koncert esetén a vacsorajegy koncert-belépőt biztosító része a kijelölt esőnapra lesz érvényes.

Vacsorajegyek kizárólag a Szindbád Magyar Bisztróban válthatóak személyesen! Bővebb információt a: SZINDBÁD Kortárs Magyar Bisztró elérhetőségén: 06 30 102 2383-as telefonszámon adnak az asztalfoglalás részleteivel kapcsolatban.



A koncert időpontja:

2022. augusztus 16. (kedd) 20:30

Esőnap: 2022. augusztus 17. (szerda) 20:30 óra

SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér Pódiumszínpad



Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.