Két összeillő ember

Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története


Június 14-én egy különleges estnek lehetnek részesei a Villa vendégei, 19:30 órakor kezdődik a Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története című műsor, Csernák Tibor, Nyomtató Enikő és Orémusz Maja közreműködésében.

Domján Edit, az ünnepelt színészlegenda és Szécsi Pál, a népszerű táncdalénekes tragikus szerelmének állít emléket az a műsor, melyben Nyomtató Enikő színésznő tolmácsolja majd Domján Edit gondolatait, Csernák Tibor, a város közkedvelt Polip Bandjének vezetője énekli majd el a legismertebb Szécsi Pál-dallamokat, Orémusz Maja pedig prózai visszaemlékezésekkel, fotós-videós archív felvételekkel egészíti ki a 20. századi Rómeó és Júlia történetét.


A két legenda mindössze tíz hónapig tartó kapcsolata a 70-es évek elején alaposan felborzolta a közvéleményt. „Palikának” egy emberként szurkolt az ország a Táncdalfesztiválon, és slágerei éppúgy megmaradtak a köztudatban, mint Edit színészi alakításai A bolond lány vagy Az üvegcipő főszerepeiben. Hogy a ragyogó tehetségű művészek magánélete miért alakult olyan szerencsétlenül, arra kíván fényt deríteni a kamaradarab.




Az előadás időpontja:

2022. június 14. (kedd) 19:30 óra

Bencs Villa

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.


Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.