1 óra 30 perc

EGY ÉLETEM: MUCSI ZOLTÁN


Az EGY ÉLETEM sorozatban híres művészek mesélnek az életükről, a számukra meghatározó pillanatokról és történetekről a Momkult színpadán.


A forgatókönyvet itt valóban az élet írja. 


Kapa. Egy ország hívja így. Szinte mindenki ismeri és szereti őt. Pedig cseppet sem indult könnyen a pályafutása.


Lakatosnak tanult, de valójában focista szeretett volna lenni. Egy váratlan fordulattal segédszínész lett belőle a Szolnoki Szigligeti Színházban. Azt mondja, ekkor megette őt a színház: 15 évig szinte ki se lépett a falai közül. Az egysoros szerepekből küzdötte fel magát a főszerepekig. Hamarosan a „nagyvilág” is felfigyelt rá: Pestre került, ahol sorban jöttek a színház és film főszerepek. Megismerkedett Scherer Péterrel és beindult a legendás Kapa-Pepe páros. És azóta szinte megállás nélkül robog a pályán.    


Ezen az estén Mucsi Zoltán kiáll a nézők elé és elmeséli élete legfontosabb történeteit. Persze nem véresen komolyan, hanem olyan „Kapásan”. Az abonyi gyerekkortól a szolnoki hírlapkézbesítő állásig, a drámai szerepektől a villanyszerelő jelenetig, a Jancsó filmektől a Tóth Jánosig. Természetesen a magánéletéről, családjáról is mesél, hiszen nélkülük nem lenne teljes az élete.


Vigyázat, veszélyesen vicces tartalom!Főszereplő: Mucsi Zoltán

Rendező-producer: Lévai Balázs

Dramaturg: Gyulay Eszter

Látvány, VJ: Katona Kati

Fény: Farkas Gábor


Az előadás hossza: kb. 90 perc


Az előadás időpontja:

2024. 05.10. péntek 19 óra

NagyszínpadTájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az Egy életem: Mucsi Zoltán előadás jegyeinél a dinamikus árazást alkalmazzuk, vagyis az ár itt a kereslet és kínálat viszonyának függvényében naponta többször felülvizsgálatra és finomhangolásra kerül, ennek megfelelően változhat.

Előzetes
Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.