• Bencs SzalON - 3. epizód: Beszélgetés Dézsi Darinka és Ténai Petra színművészekkel

20 perc

BENCS SZALON – DÉZSI DARINKA, TÉNAI PETRA

online mini talk-show a nyíregyházi Bencs Villából


3. EPIZÓD: ÉLET A KULISSZÁKON INNEN ÉS TÚL I.: SZÍNÉSZEK A MÓRICZ-(F)ACTORRÓL ÉS A KARANTÉNRÓL

Beszélgetés a Móricz Zsigmond Színház színművészeivel

Vendégek: Dézsi Darinka és Ténai Petra színművészek


A nyíregyházi teátrum 2021 januárjában egy vadonatúj beszélgetős műsor elindítására vállalkozott a Nyíregyházi Televízióval együttműködésben. A Bencs SzalON című online mini talk-show a Színház által egész évben üzemeltetett, festői szépségű Bencs Villa kapuit immár virtuálisan is kitárja, hogy kulturális programjainak hangulatából a szélesebb nyilvánosság számára is egy sokszínű ízelítőt biztosítson.


A 2018-ban kívül-belül megújult Bencs Villa – mely a 20. század első felében Dr. Bencs Kálmán, Nyíregyháza egykori polgármesterének és családjának lakhelye volt – jelenleg történelmi kávézóként, kiállítótérként és rendezvényhelyszínként működik, és az év folyamán népszerű művészeti programokat, köztük irodalmi felolvasóesteket, szalon-beszélgetéseket, illetve koncerteket és kiállításokat is kínál a kultúra szerelmeseinek.


A nyíregyházi Bencs Villa Nagyterméből minden héten kedden este 8 órakor jelentkező Bencs SzalON című műsor küldetése, hogy tematikus epizódjaiban a Móricz Zsigmond Színház alkotói és színművészei, valamint a nyíregyházi kulturális élet véleményformáló szakemberei közvetlen hangú, gondolatébresztő beszélgetések keretében vallhassanak magukról, hivatásukról, illetve a társadalom, a művészetek, azaz tágabb értelemben a kultúra jelenlegi helyzetéről, mindezekkel a Villa nagy sikerű élő szalon-beszélgetéseinek atmoszféráját is az érdeklődők otthonaiba varázsolva.


Otthonuk kényelméből, egy finom kávé vagy tea mellett legyenek Önök is a Bencs Villa vendégei; tartsanak velünk a Bencs SzalON adásain, kedden este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház és a Bencs Villa Facebook-oldalain!


Adásidőpont:

2021. február 2. kedd 20:00


A Bencs SzalON adásai a Móricz Zsigmond Színház és a Bencs Villa Facebook-oldalain tekinthetők meg:

https://www.facebook.com/moriczszinhaz

https://www.facebook.com/bencsvillanyh


A Bencs SzalON adásai péntekenként a Nyíregyházi Televízióban, valamint az adásokat követően a Móricz Zsigmond Színház YouTube-csatornáján is visszanézhetők.Szereplők
Házigazdák: Körtvélyfáy Eszter, Horváth Viktor
Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.