Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes a Rózsakert Szabadtéri Színpadon most először ad koncertet, melynek során a művésznő több mint ötven évnyi munkásságának, eddigi életművének legismertebb dalait hallhatja a közönség, amely sok százéves magyar és roma értékeket őriz.

A koncerten a művésznőt a 2021-es DAL döntős zenekara, a Hungarian Django Swing stílust megteremtő Swing à la Django zenekar kíséri végig, akik az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban és Erdélyben koncertezett, ezen kívül olyan különleges helyszínekre is kaptak meghívást, mint a bécsi Musikverein, a londoni Soho vagy a pekingi Intercontinental Hotel. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Sziget Fesztiválon vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket.

A Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit magával ragadó, őszinte előadásmódjának és a kiváló Swing a' la Django együttes zenéjének köszönhetően egy igazán különleges nyár esti élménynek ígérkezik ez a koncert.


A koncert időpontja:

2022. július 9. (szombat) 20.30

Esőnap:

2022. július 11. (hétfő) 20.30

Rózsakert Szabadtéri Színpad

Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.