A Krúdy Kamara előterének komplex fejlesztése

Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara előterének komplex fejlesztése


A kedvezményezett neve: Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft.

A projekt címe: Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara előterének komplex fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 10.000.000Ft (100%-os támogatási mérték)


A Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara előcsarnoka átfogó modernizáción ment keresztül. A projekthez a Helyi Akciócsoport által meghirdetett pályázati felhívásra benyújtott támogatási kérelem által 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a teátrum. Az Európai Unió által finanszírozott beruházás eredményeként a Kamara közönségforgalmi része teljes egészében megújult, annak érdekében, hogy a helyi közösség kulturális élete a jövőben is magas színvonalú legyen.


krudy_kamara_elotere_13711.jpg


A fejlesztés célja, a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara előterének átalakítása és korszerűsítése, biztosítva a nyíregyházi közönség nívós fogadását. A rekonstrukció során a mai kor követelményeit és a nézői igényeket is szem előtt tartottuk. Emellett korszerű eszközök kerültek beszerzésre, mellyel a város művészeti életet kívánjuk népszerűsíteni. A projekt keretein belül megvalósulhatott, hogy a Kamara előcsarnoka nagymértékben fejlődjön.


A Móricz Zsigmond Színház a „Városrészek mikroközösségi tereinek infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-067-2 kódszámú pályázati felhívásra nyújtotta be pályázatát, melyet a Helyi Akciócsoport pozitívan bírált el, így 10 millió forintos támogatásban részesült a Társaság.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, melynek köszönhetően a Móricz Zsigmond Színház 105 m2 városi területeken renovált középület fejlesztést valósított meg.


krudy_kamara_bejarata_13710.jpg


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.