Szerzői jogvédelem:

A honlapon közzétett írások, alkotások, egyéb szerzői művek, beleértve a hang és képi megjelenítéseket csak a szerző, illetve a tulajdonos írásbeli engedélyével másolhatók, és tehetők nyilvánosság számára hozzáférhetővé.

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Magánfelhasználás: Az oldal tartalmának egyes részeit a felhasználó kizárólag magánfelhasználás céljából számítógépére mentheti vagy kinyomtathatja. Ezen részek további felhasználása, sokszorosítása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos.

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. honlapja teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. A jogosulatlan vagy törvénysértő felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. honlapjáról átvett bármilyen tájékoztatást, információt kizárólag egyértelmű, minden közlésnél feltüntetett forrás hivatkozással lehet átvenni.

A felelősség korlátozása

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. semmilyen módon nem felelős azon eseményekért illetve az azokból keletkező károkért, melyek programhiba vagy technikai hiba, vis maior esemény, internetes hálózatban bekövetkezett hiba, kommunikációs eszközökben bekövetkezett hiba vagy működési zavar, elektronikus úton továbbított adatok, levelek, információk elvesztése okán, vagy bármely olyan okból keletkeztek, mely okokra, körülményekre a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft.-nek ráhatása nincs. Ilyennek tekintendő a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. honlapja által közölt hivatkozások révén elérhető más honlapok adatközlései, esetleges jogsértései, melyekért a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. felelősséget nem vállal. A Móricz Zsigmond Színház szintén kizárja felelősségét a honlapról már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, ezáltal elérhető korábbi oldalain található információkért, azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért.

Egyéb

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlapot előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, frissítse, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, vagy megszüntesse. A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. a honlap módosításából, frissítéséből, működésének felfüggesztéséből, illetve megszüntetéséből eredő kárért felelősséget nem vállal.

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft.-nek nem áll módjában továbbá kontrollálni azon oldalak adatközlését, melyekre esetenként hivatkozik, így ezen oldalak adatközléséért, esetleges jogsértéseiért semmiféle felelősséget nem vállal. Úgyszintén nem vállal felelősséget a tájékoztatásából származó esetleges félreértésekért és a portálról már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, ezáltal elérhető korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodnia.

HungaryCard

 

HungaryCard elfogadóhely

Kulisszajárás

A mai naptól kezdve a Móricz Zsigmond Színházba is betekinthetnek a Nyíregyházára érkező turisták. Érdekes és (remélhetőleg) tartalmas kulisszajárásoknak lehetnek részesei az érdeklődők. Megismerkedhetnek a háttérben zajló folyamatokkal, műhelyekkel, tárakkal, a színpad mögötti világgal. Kérdéseket tehetnek fel „idegenvezetőnknek”, hogy még jobban megismerjék a Színház intézményét. Legközelebb pedig már úgy ülnek be előadásainkra, hogy tudják, mennyi munka van abban, hogy az adott produkció létrejöjjön, és sikeresen mutatkozzon be a nagyközönségnek napról napra.
Véleményünk szerint valamilyen szinten minden előadás premier az aznapi közönségnek, függetlenül attól, hányszor játszottuk már az adott darabot. Min. 10 fő és max. 20 fő jelentkező esetén indítjuk kulisszajárásunkat.

Díja: 600 Ft/fő

Az időpontok rugalmasak, ám próbafolyamathoz kötöttek. Próbák idején természetesen nem áll módunkban zavarni a munkát. Ebben kérjük megértésüket. 

OTP akció - Számlavezetés

Onboarding banner fekvő 1

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi