Izgalmas előadásokkal várunk áprilisban is a Móricz Zsigmond Színházban

Izgalmas előadásokkal várunk áprilisban is a Móricz Zsigmond Színházban

Tárnoki Márk rendezésében bemutatjuk a Nők az idegösszeomlás szélén című előadásunkat


Az áprilisi hónap sem telhet el premierek nélkül a Móricz Zsigmond Színházban. 2024. április 12-én pénteken a Hét tenger meséje gyerekelőadást mutatjuk be a Bárány Frigyes Stúdióban. Sediánszky Nóra népszerű motívumokat felelevenítő története külső és belső utazásokról mesél, álmokról és varázslatokról, valamint életünk legnagyobb kalandjáról, melyet az igazi otthon és a hozzánk tartozó társ megtalálása jelent. 2024. április 26-án, pénteken a Krúdy Kamarában debütál a Nők az idegösszeomlás szélén előadásunk. Pedro Almodóvar első igazán nagy közönség- és szakmai sikert arató filmje az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén volt, valósággal berobbant vele a köztudatba.

A musical Tárnoki Márk rendezésében (Teljesen idegenek korábbi évadban) ezt a sokszínű női- és embermesét dolgozza fel csodálatos, dinamikus zenével, érzékenyen, sok fájdalommal és rengeteg életerővel.

Don Juan, a világ leghíresebb csábítója áprilisban a nagyszínpadon hódít. Horváth Illés állította színpadra a darabot, aki többek között a Ma este megbukunk, az Idétlen időkig az Édes Charity és a Macbeth című nagysikerű előadásainkat is rendezte előző évadjainkban. Ebben a történetben minden együtt van, ami egy igazi romantikus drámához, felpezsdítő kalandfilmhez, vagy bővérű komédiához szükséges: párbajok és titkos légyottok, fortély és szélhámosság, erotika és szenvedély. Aki lemaradt volna márciusban Don Juan hódításáról, áprilisban pótolhatja!

Bolha a fülbe előadásunk újra a nagyszínpadon várja a vígjáték kedvelő közönséget április 13-án, szombaton. A nézőknek kacagtató ámokfutásban és szertelen poénokkal tűzdelt komikus utazásban lehet része. A humor és megtévesztés nagyszerű alkotását a Móricz Zsigmond Színházban már több sikert is jegyző Mészáros Tibor állította színpadra.

Életrevalók című előadásunkat közkívánatra április 19-én, pénteken 19 órától is műsorra tűzzük bérletszünetben, főbb szerepekben Horváth László Attilával és Gulyás Attilával. Az Életrevalók a két világból kitaszított férfi minden előzetes várakozást felülíró barátságának igaz története, melyből a 2011-ben készült francia filmadaptáció hatalmas nemzetközi siker után mára kultikussá vált.  

Az öreg hölgy újra ellátogat színházunkba, hiszen április 20-án közkívánatra, bérletszünetbentekinthetik meg Az öreg hölgy látogatása című előadást, most új helyszínen, a Nagyszínpadon. Friedrich Dürrenmatt drámája groteszk humorral idézi meg azt a képtelen világot, amelyben a leszámolás és a személyes bosszú ilyen természetes kényszerűséggel következhet be. „Túl nagy a kísértés, és túl nagy a mi szegénységünk”, vallják álságosan a drámában, miközben szemünk előtt bontakozik ki egy másik, mélységesen humanista töltetű cselekményív is: két ember kudarcba fulladt sorstörténete.

Ullmann Mónika, Józan László és Brasch Bence szereplésével érkezik a Rózsavölgyi Szalon vendégjátéka, a Válásguru, április 26-án. A szakítás soha nem kellemes, ebből csinál diszkrét üzletet a Válásguru ügynökség alapítója, aki a szépen jövedelmező szakítócégből nagyot szakít.




Jegyek elérhetőek online itt:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/

vagy személyesen:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda

Nyíregyháza, Színház u. 2.

Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu



Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.