Mucsi Zoltán és Nagy-Kálózy Eszter is színre lép a Móricz Zsigmond Színház és a Szindbád nyári vendégelőadásain

Mucsi Zoltán és Nagy-Kálózy Eszter is színre lép a Móricz Zsigmond Színház és a Szindbád nyári vendégelőadásain

A Rózsakert Szabadtéri Színpad nyári programkínálata mellett a nyíregyházi teátrum Nagyszínpada, Krúdy Kamaraszínpada, valamint a SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér szabadtéri Pódiumszínpada júniusban és júliusban nagy sikerű színházi vendégjátékokkal és országos elismertségű művészekkel várja látogatóit.


edith_es_marlene_16182.jpg


Július 2-án és 3-án az újonnan megnyíló SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér szabadtéri Pódiumszínpadát a Manna Produkció EDITH ÉS MARLENE című nagy sikerű, élőzenekaros zenés színművével avatjuk fel, főszerepben Botos Évával és a Kossuth- és Jászai-díjas Nagy-Kálózy Eszterrel. Az előadás Edith Piaf és Marlene Dietrich kalandos életét és halhatatlan barátságát tárja elénk. A Kossuth-díjas Mészáros Márta rendezésében az előadás a Nőről, a nőiességről, a két zseniális énekes-színész legendáról, valamint az őket életre keltő Botos Éváról és Nagy-Kálózy Eszterről is szól.

Az  előadásra exkluzív vacsorajegyek is válthatók, melyek a színházjegy mellett egy, a SZINDBÁD belső teraszára szóló kétfogásos étkezésre is szólnak a SZINDBÁD rezidens étterme, a Magyar Kortárs Bisztró jóvoltából.


eleven_ejszaka_2_16184.jpg


A budapesti Szkéné Színházból június 26-án érkezik a Nagyszínpadra Conor McPherson többszörös díjnyertes ír drámaíró ELEVEN ÉJSZAKA című színműve. A darab három lelkileg horzsolt és szeretetvágyó férfiről szól, akik között menedéket talál egy nem kevésbé horzsolt és szeretetvágyó lány, aki érkezésével persze akaratlanul is felrobbantja a férfiak kompromisszumos, napról napra működtetett, de mégiscsak megszokott együttélését. Egyetlen éjszakán a szobában évek óta felhalmozódott káoszra rárakódik a lelkek, indulatok, elrontott életek, vágyak, remények káosza. Az előadás főszerepeiben a VIDOR Életműdíjas Mucsi Zoltán és a Jászai-díjas Fodor Tamás lép színre.


40_avagy_veges_elet_16181.png


Június 12-én két előadásban, 15 és 19 órai kezdettel érkezik a DEKK Színház és a FÜGE Produkció szkeccs-kabaréja, a 40! AVAGY VÉGES ÉLET című produkció, mely Bánki Gergely, Stefanovics Angéla, Keszég László és Mészáros Béla tollából és főszereplésével – és persze a tőlük megszokott féktelen humorral – az öregedés témájáról kacagtatóan abszurd jelenetekkel rántja le a leplet.


A Színház fenti vendégelőadásairól – melyek továbbra is védettségi igazolvány felmutatása mellett, illetve beltéri előadásaink esetében maszk viselése mellett látogathatók – bővebb információ a www.moriczszinhaz.hu weboldalon olvasható.


Szeretettel várjuk vissza kedves nézőinket újranyíló Színházunk elkövetkező programjaira is!


Móricz Zsigmond Színház


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.