KÖZLEMÉNY A SZÉKESFEHÉRVÁRI VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ: JÁTÉK A KASTÉLYBAN CÍMŰ ELŐADÁSÁNAK ELMARADÁSÁRÓL ÉS PÓTLÁSÁRÓL

KÖZLEMÉNY A SZÉKESFEHÉRVÁRI VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZ: JÁTÉK A KASTÉLYBAN CÍMŰ ELŐADÁSÁNAK ELMARADÁSÁRÓL ÉS PÓTLÁSÁRÓLKedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színház mára, 2020. augusztus 27. 19 órára meghirdetett nagyszínpadi VIDOR versenyelőadása, a Játék a kastélyban betegség miatt elmarad. A Vörösmarty Színház közleményben értesítette éjszaka társulatunkat erről, valamint arról is, hogy rettentően várták már, hogy újra nézők előtt játszhassanak, fél éves szünet után pont a nyíregyházi közönség előtt léphettek volna fel először. Őszintén sajnálják, hogy csalódást okoztak azoknak, akik várták az előadást, amit lehetőség szerint minél hamarabb pótolnak.

Az előadást várhatóan ősszel pótolja a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a megváltott jegyek a pótelőadásra érvényesek lesznek vagy visszaválthatóak a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában (Nyíregyháza, Országzászló tér 6., Tel.: 06 30 3032875, 06 20 233 2926, 06 42 507006. Az előadás pótlásának időpontjáról később adunk tájékoztatást.

Megértésüket köszönjük!

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.