Felhívás nyeremény-felajánlásra a Móricz Online programcsalád műsoraihoz

Felhívás nyeremény-felajánlásra a Móricz Online programcsalád műsoraihoz

Kedves Nézőink! Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton és örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Móricz Zsigmond Színház társulata 2020 novemberében egy Móricz Online elnevezésű programcsalád elindítására vállalkozik, mellyel célunk, hogy színházszerető nézőinknek online felületeinken keresztül még az átmenetileg zárva lévő színházi ajtók mögül is sok-sok örömet, értékes pillanatot és kellemes kikapcsolódást nyújthassunk.

 

A Móricz Online új online programcsalád elsőként jelentkező tagja, a Móricz-(F)Actor című színházi vetélkedő-show a Móricz Zsigmond Színház társulatával egy vadonatúj, 2020 novemberében induló adássorozat, melyben a Színház kiváló művészei szabadon választott műsorszámaikkal – hol prózában, hol pedig dalban – mérhetik össze tehetségüket.

 

A nyíregyházi Művész Stúdióból a Színház Facebook-oldalán keresztül közvetített verseny valamennyi adásában – minden héten péntek, szombat és vasárnap este 8 órakor – egy-egy népszerű színművészünk mutatkozik be immár nem csak a nyíregyházi, hanem a szélesebb hazai közönség előtt is.

 

A szavazók között minden adást követően – a szavazás határidejének lejártával – páros színházbérleteket sorsolunk ki a Móricz Zsigmond Színház 2021/22-es évadára, valamint a „Mindenünk a színház” című exkluzív színházi kiadványunk példányai is egy-egy szerencsés nyertesünk birtokába kerülhet, mely a Móricz Zsigmond Színház társulata életének kulisszatitkaiba is különleges betekintést ígér.


Hétről hétre jelentkező adásaink után összeszámoljuk a valamennyi versenyzőnkre leadott szavazatokat, és a legtöbb voksot elérő versenyző lesz a Móricz-(F)Actor győztese, akit Kovács Zoltán üvegművész egy különleges, kifejezetten erre az alkalomra készült üvegalkotásával ajándékozunk meg. A HAJDÚ PARK Kft. jóvoltából pedig adássorozatunk végén valamennyi szavazónk között is sorsolni fogunk, és a sorsolás nyertese egy felejthetetlen wellness hétvégét tölthet el családjával a négycsillagos hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.


Mivel országosan is elérhető online adássorozatunk epizódjait több hónapra előre tervezzük, és a későbbiekben egyéb műsortípusok elindításában is gondolkozunk, az elkövetkező nyereményjátékaink kapcsán való partneri együttműködésünk további lehetőségeire szeretném felhívni figyelmüket.

 

A Móricz Online műsoraiban fellépő színművészeink számára szívesen fogadjuk nyeremény-felajánlásaikat, mellyel műsoraink keretében – a Színház Támogató Partnereként –  nem csak magát a fellépő művészeket, hanem adásainkkal összefüggésben, különböző marketing-megjelenések keretében akár Önöket, azaz magukat a díjak felajánlóit is reflektorfénybe tudjuk állítani.

 

Amennyiben a fenti együttműködési lehetőség felkeltette érdeklődésüket, és műsoraink keretében Színházunk művészeinek nyereményt kívánnak felajánlani, úgy kérem, Bálint Albin produkciós vezető kollégámat a következő emailcímen keressék: balint.albin@moriczszinhaz.hu

 

Remélem, hamarosan Önöket is a Móricz Online programcsalád támogatói körében üdvözölhetjük!

 

Tisztelettel:

 

Kirják Róbert

ügyvezető igazgató

Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.