Évadunk rendezői sorozat: Galambos Péter

Évadunk rendezői sorozat: Galambos Péter

Folytatjuk "Évadunk rendezői" sorozatunkat!


Galambos Péter állította színpadra az Utas és holdvilág című előadásunkat, melynek premierje ma este, 19.30 órától lesz a Krúdy Kamarában.

Színházrendezőként végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, de korábban képzőművészeti tanulmányokat is folytatott alkalmazott grafika szakon.

Elsősorban színházrendező, de maga tervezi a díszleteit, és maga írja a színpadi szövegeit. A látványos díszlettervek képzőművészeti tevékenységéből születnek. Rendezőként és díszlettervezőként is számos jelentős előadást hozott létre az Új Színház, a Veszprémi Petőfi Színház, a Zsámbéki Színházi és Művészeti Bázis, a Bárka Színház, a Vörösmarty Színház, a Jászai Mari Színház, a Gárdonyi Géza Színház, a Ruttkai Éva Színház, a Szegedi Nemzeti Színház, a Centrál Színház, a Madách Színház, és a Budapesti Kamaraszínház társulatainak művészeivel.

1995-ben Szerb Antal Utas és holdvilág című művét állította színre a Móricz Zsigmond Színházban, és most újra elhozta nekünk ezt az előadást, melyet ma este mutatunk be a Krúdy Kamarában 19.30-tól.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.