Eleven éjszaka - Jegyek már kaphatóak!

Eleven éjszaka - Jegyek már kaphatóak!

A Nézőművészeti Kft. és a Szkéné Színház közös előadásával és a VIDOR Életműdíjas Mucsi Zoltán felejthetetlen játékával várjuk Önöket június 26-án 19 órától a Nagyszínpadon! 


Három férfi él együtt egy régi dublini házban. A szebb napokat is látott, ötvenes Tommy a válása után visszaköltözött nagybátyja, Maurice házába. Gyakran megosztja kis szobáját barátjával, a kicsit lassú és túlérzékeny Doc-kal. A sok horzsolt, szeretetvágyó férfi között menedéket talál Aimee, egy nem kevésbé horzsolt és szeretetvágyó lány, aki akaratlanul is felrobbantja e kompromisszumos, napról napra működtetett, de mégiscsak megszokott együttélést.


Ezen az éjszakán a szobában évek óta felhalmozódott káoszra rákerül a lelkek, indulatok, elrontott életek, vágyak, remények káosza. De ez a magába szippantó éjszaka maga az élet, „mert minél gyorsabban utazol, annál lassabban telik az idő”. Odakint van egy másik éjszaka: csillagos ég, magány és látszólagos mozdulatlanság, ami mögött ez a sok ember a bolygójával együtt egy fekete lyuk körül kering körbe és körbe és körbe és körbe és körbe.


„Szerintem az Eleven éjszaka nemzetközi sikere – az író érzékeny helyzet- és karakterábrázolása, valamint bölcs emberismerete mellett – leginkább annak köszönhető, hogy megtörténik benne az elképzelhetetlennek tetsző csoda. Az idegen közvetett, nem várt hatására kimondatnak, feltárulnak a titkok, oldódnak a görcsök, gyógyulnak a sebek, és bár gyakorlatilag senkinek sem változik meg az élete, a szereplők a végére mégis jobb emberré válnak." (Kutszegi Csaba, dunszt.sk) 


Jegyek már kaphatóak:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/eleven-ejszaka-118378


Az előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő támogatásával jött létre.

emmi_color_cmyk_6_19421.jpgemet_logo_szines_jpeg_19422.jpg


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.