Castel Felice - HD előadásfelvételünk előzetese már megtekinthető!

Castel Felice - HD előadásfelvételünk előzetese már megtekinthető!

Castel Felice - HD előadásfelvételünk előzetese már megtekinthető!


1958. A Castel Felice óceánjáró fedélzetén összezsúfolódott 1400 kivándorló között nyolc magyar is utazik, valahol Európa és Ausztrália között, úton az ismeretlenbe, ahol sokadmagukkal neki kell fogniuk új életet kezdeni. Kapcsolatok szövődnek és bomlanak fel, újbarátságok és konfliktusok születnek, egy igéző szempár köré történeteket írnak, álmok csalogatnak és hamvadnak el szellemes szópárbajok között… És a hajó, a boldogság ígéretét hordozva – neve is ezt jelenti, „boldog kastély” - egyre csak megy. De az új élet kezdéséhez előbb le kell zárni a régit – ha le lehet egyáltalán.


„Csodálatos színdarab, nagyszerű szerepekkel, egyszerre szórakoztató történelemlecke, apró jelekből építkező feszült krimi, kacagtató önvizsgálat és lírai vallomás is a feledésről és megbocsátásról." – Göttinger Pál, a Castel Felice rendezője



Hamvai Kornél érdekfeszítő történelmi krimijét a nyíregyházi teátrum 2017-ben a Junior Prima-díjas Göttinger Pál rendezésében állította színre, melynek HD minőségű felvétele online videótárunkban már elérhető!


Bővebb információ: 

https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/moricz-online-castel-felice-2149


Jegyek már kaphatóak ide kattintva!


Találkozzunk online!


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.