A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaira, koncertjeire vonatkozó tudnivalók

A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaira, koncertjeire vonatkozó tudnivalók

Többen érdeklődtek, ezért tájékoztatjuk Önoket, hogy az esti előadások, koncertek előtt több órával még nem tudunk pontos tájékoztatást adni arról, az esti előadások, koncertek meg lesznek-e tartva.


Ez minden esetben kizárólag a helyszínen dől el, ezért minden esetben kérjük, érkezzenek oda a meghirdetett időpontban belépőikkel. Mi mindig úgy készülünk, hogy a programokat megtartjuk, és egy pár órával korábbi esős idő még nem jelnti azt, hogy estére nem derül ki az ég. Még a meghirdetett időpontban kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén is várunk egy órát, hátha javul az idő. Ezért arra kérjük Önöket, találkozzunk a meghirdetett időpontban a helyszínen! Szeretettel várjuk Önöket!


szabadteri_15211.jpg


Erre vonatkozó bővebb tájékoztatást az alábbiakban olvashatnak:


Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaira, koncertjeire megváltott jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. A rendezvény szervezője műszaki, technikai, stb. akadályok, kedvezőtlen időjárás esetén az előadás megkezdésével a meghirdetett kezdést követően egy óráig várhat.


Színházunk fenntartja a jogot, hogy az előadást, koncertet a helyszínen is lemondja. Kedvezőtlen időjárás, vagy egyéb, ok miatt lemondott előadás esetén a műsort a kijelölt esőnapokon tartjuk meg. Megtartottnak tekintendő a szünet nélkül játszott előadás, amennyiben a produkció időtartamának fele eltelt, és ekkor következik be kedvezőtlen időjárás.


Esőnappal rendelkező, 2 részes előadás első része alatt jelentkező kedvezőtlen időjárás esetén a döntéssel – miszerint folytatjuk-e azt – a félbeszakadást követően maximum egy óráig várunk. Amennyiben a kedvezőtlen időjárás miatt az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség!Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt az előadás az első rész után félbeszakad, az megtartottnak tekintendő.Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este a produkció mégis megtartásra került.


Amennyiben az esőnapon sem kerülhet sor az előadás megtartására, a jegyek 5 munkanapon belül visszaválthatók vagy becserélhetők a Rózsakert Szabadtéri Színpad más előadására a Színház Szervező- és jegyirodájában. Az elmaradt előadás napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség, visszaváltásra a helyszíni pénztár nem kötelezhető. Megértésüket köszönjük!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Rózsakert Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, ezért azt javasoljuk, hozzanak magukkal meleg, vízálló öltözetet, esőkabátot. Az előadás ideje alatt esernyőt kérjük, ne használjanak, mert az gátolja a színpadra történő akadálymentes rálátást.Kérjük, jegyüket mindenképpen őrizzék meg az előadás végéig, mivel félbeszakadt előadás esetén az annak esetleges pótlására kijelölt esőnapon csak az eredeti jegy felmutatásával nézhetik meg a produkciót!

A Rózsakert Szabadtéri Színpad nyitva tartása:


A Rózsakert Szabadtéri Színpad pénztárai, mobilpultja, büféje az előadások előtt 1 órával, a nézőtér az előadás előtt fél órával nyit.


A Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájának nyitva tartása, elérhetősége:

Nyíregyháza, Országzászló tér 6.

Tel.: +36 42/507-006, +36 30/303-2875, +36 20/233-2926

Email: SZERVEZES@MORICZSZINHAZ.HU

Nyítva tartás: hétköznap 9.00–17.00 óráig


Online jegyvásárlás: www.moriczszinhaz.hu, illetve mobil applikációnkban, mely honlapunkról letölthető!


VIP belépőjeggyel rendelkező nézőinket az előadás szüneteiben a két nézőtéri feljáró közötti VIP Szalonunkban és az azelőtti VIP Teraszon, sorban állás nélküli catering szolgáltatással várjuk!


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadás előtt és a szünetekben az előadások helyszínén, a Rózsakertben, mobilpultunknál színházbérletek és színházjegyek kaphatóak!


Jegyek elérhetőek: ITT!


Kellemes szórakozást, színházi élményeket kívánunk!

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.