A Napsugár fiúk című előadásunkra jegyek még elérhetőek!

A Napsugár fiúk című előadásunkra jegyek még elérhetőek!

Neil Simon világhírű darabját, A Napsugár fiúk című vígjátékot a Rózsakert Szabadtéri Színpadon június 16-án, 17-én és 18-án is műsorra tűzzük, Mészáros Tibor rendezésében. Főszerepben Puskás Tivadarral és Horváth László Attilával. Az előadásra jegyek még elérhetőek:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/a-napsugar-fiuk-122654


Willie Clark felett eljárt az idő, ám ő tudomást sem akar venni a minduntalan pergő homokszemekről. A világot jelentő deszkák már rég kicsúsztak a lába alól, de ő mindezért másokat hibáztat. Pengeélre hányná az egész szakmát, ám haragjának kereszttüzében leginkább egykori társa, Al Lewis áll. Willie Clarkot talán már csak a düh tartja életben; ha a harag mérvadó lenne, örök életet garantálna számára.


Ám váratlanul felcsillan egy utolsó, nagy lehetőség a visszatérésre. Az aprócska csavar a Sors részéről csupán annyi, hogy mindez akkor valósulhat meg, ha összeáll egykori partnerével…


A dilemma rekeszizmot szorongatóan fergeteges vígjátékot produkál. S bár látszólag két konok, kopott komédiás kálváriája ez, de a dicstelennek tetsző meghurcoltatás árnyékából egy páratlan páros ragyog fel előttünk. Épp, mint a Nap: mielőtt aláhanyatlik, s a horizontba vész, még utolsó sugaraival bíbor ragyogást fest az esti égboltra búcsúzóul.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.