Kedves Színházbarátok! Tisztelt Leendő Színháztámogatók!

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. szeretné Nyíregyháza Város, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye vállalkozásaival már meglévő együttműködését szorosabbra fűzni, valamint újabb kapcsolatot kiépíteni minden olyan céggel és magánszeméllyel, akik a kultúra és a Színház mecénásaiként úgy érzik, támogatásukkal hozzájárulnának a Móricz Zsigmond Színház áldozatos munkájához, melyhez az alábbi szponzorációs lehetőségeket kínáljuk.

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. támogatói lehetőségeivel kapcsolatos dokumentumát az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg (pdf. formátumban):

SZÍNHÁZ TÁMOGATÓI LEHETŐSÉGEI+ 1 jegy a Móricz Zsigmond Színházban. A vidéki színházak közül a Móricz Zsigmond Színház másodikként csatlakozott az „Adj egyet ajándékba” mozgalomhoz, mely egy új adományozási forma, s villámgyorsan terjed a nagyvilágban.

Az alapkezdeményezés „a felfüggesztett kávé” története egy nápolyi kávézóból indult. Lényege, hogy a vásárlók a saját fogyasztásuk mellett kifizetnek még egyet vagy többet egy rászoruló ember részére. Az újfajta segítséget néhányan hazánkban továbbgondolták, s elindították az „Adj egyet ajándékba” akciót. Létrehoztak egy közösségi oldalt, kitalálták a logót (kávés csésze +1 felirattal) és a működési rendszert. Ma már tízezer taggal és száz feletti vendéglátóhellyel és szolgáltatóval büszkélkednek a segíteni akarók. Hazánkban nem csak kávéra, hanem mindenféle másra is meg lehet hívni a rászorulókat. Az akció az önzetlenségről szól és bizalomra épül. Csak olyan adjon, aki jó szívvel teszi, s megbízik abban, hogy a szolgáltatók segítségével valóban rászorulókhoz jut el a felajánlás. Az akció mindenkinek hasznos. Azoknak, akik segíteni akarnak, s azoknak, akik így juthatnak nem csak kávéhoz, de ételhez, ruhához, játszóházi programhoz, vagy éppen színházjegyhez.

A Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában április 20-tól vásárolhatnak + 1 jegyet azok, akik jótékonykodni szeretnének. Az akció senkit sem zár ki a felhasználói körből. Bárki felhasználhatja a + 1 jegyet, aki egyébként nem engedheti meg magának, hogy színházba járjon.
A kezdeményezésről a Színház jegyirodájában adnak bővebb felvilágosítást!

 

 


Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi