Kedves Színházbarátok! Tisztelt Leendő Színháztámogatók!

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. szeretné Nyíregyháza Város, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye vállalkozásaival már meglévő együttműködését szorosabbra fűzni, valamint újabb kapcsolatot kiépíteni minden olyan céggel és magánszeméllyel, akik a kultúra és a Színház mecénásaiként úgy érzik, támogatásukkal hozzájárulnának a Móricz Zsigmond Színház áldozatos munkájához, melyhez az alábbi szponzorációs lehetőségeket kínáljuk.

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. támogatói lehetőségeivel kapcsolatos dokumentumát az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg (pdf. formátumban):

SZÍNHÁZ TÁMOGATÓI LEHETŐSÉGEI+ 1 jegy a Móricz Zsigmond Színházban. A vidéki színházak közül a Móricz Zsigmond Színház másodikként csatlakozott az „Adj egyet ajándékba” mozgalomhoz, mely egy új adományozási forma, s villámgyorsan terjed a nagyvilágban.

Az alapkezdeményezés „a felfüggesztett kávé” története egy nápolyi kávézóból indult. Lényege, hogy a vásárlók a saját fogyasztásuk mellett kifizetnek még egyet vagy többet egy rászoruló ember részére. Az újfajta segítséget néhányan hazánkban továbbgondolták, s elindították az „Adj egyet ajándékba” akciót. Létrehoztak egy közösségi oldalt, kitalálták a logót (kávés csésze +1 felirattal) és a működési rendszert. Ma már tízezer taggal és száz feletti vendéglátóhellyel és szolgáltatóval büszkélkednek a segíteni akarók. Hazánkban nem csak kávéra, hanem mindenféle másra is meg lehet hívni a rászorulókat. Az akció az önzetlenségről szól és bizalomra épül. Csak olyan adjon, aki jó szívvel teszi, s megbízik abban, hogy a szolgáltatók segítségével valóban rászorulókhoz jut el a felajánlás. Az akció mindenkinek hasznos. Azoknak, akik segíteni akarnak, s azoknak, akik így juthatnak nem csak kávéhoz, de ételhez, ruhához, játszóházi programhoz, vagy éppen színházjegyhez.

A Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában április 20-tól vásárolhatnak + 1 jegyet azok, akik jótékonykodni szeretnének. Az akció senkit sem zár ki a felhasználói körből. Bárki felhasználhatja a + 1 jegyet, aki egyébként nem engedheti meg magának, hogy színházba járjon.
A kezdeményezésről a Színház jegyirodájában adnak bővebb felvilágosítást!

 

 


HungaryCard

 

HungaryCard elfogadóhely

Kulisszajárás

A mai naptól kezdve a Móricz Zsigmond Színházba is betekinthetnek a Nyíregyházára érkező turisták. Érdekes és (remélhetőleg) tartalmas kulisszajárásoknak lehetnek részesei az érdeklődők. Megismerkedhetnek a háttérben zajló folyamatokkal, műhelyekkel, tárakkal, a színpad mögötti világgal. Kérdéseket tehetnek fel „idegenvezetőnknek”, hogy még jobban megismerjék a Színház intézményét. Legközelebb pedig már úgy ülnek be előadásainkra, hogy tudják, mennyi munka van abban, hogy az adott produkció létrejöjjön, és sikeresen mutatkozzon be a nagyközönségnek napról napra.
Véleményünk szerint valamilyen szinten minden előadás premier az aznapi közönségnek, függetlenül attól, hányszor játszottuk már az adott darabot. Min. 10 fő és max. 20 fő jelentkező esetén indítjuk kulisszajárásunkat.

Díja: 600 Ft/fő

Az időpontok rugalmasak, ám próbafolyamathoz kötöttek. Próbák idején természetesen nem áll módunkban zavarni a munkát. Ebben kérjük megértésüket. 

OTP akció - Számlavezetés

Onboarding banner fekvő 1

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi