A pályázat megnevezése: SZÍ-NE-JA-VA (SZÍnházi NEveléssel a JAvuló VAlóságért)
Pályázó és egyben kedvezményezett: Móricz Zsigmond Színház
A projekt megvalósulásának helyszíne: Nyíregyháza, Bessenyei tér 13.
A projekt megvalósításának kezdő időpontja: 2011. 09. 01.
A projekt megvalósításának befejezése: 2012.08.31
Az elnyert támogatás összege: 30 317 744 Ft
A pályázat kódszáma: TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0233

A projekt rövid ismertetése:

Az általunk megvalósítani kívánt kulturális nevelés és kulturális programok beintegrálása a nevelési-oktatási intézményekbe elősegítheti a gyermekeket képességeik kibontakozásában, személyiségfejlődésükben.

Jelen projektünkben 11 nevelési-oktatási intézményt vontunk be. Célunk, hogy minél szélesebb célcsoporthoz eljutassuk a kulturális nevelést. Szeretnénk elérni, megszólítani azokat a tizenéveseket, akik csak ritkán, vagy egyáltalán nem jutnak el színházba, illetve akiket csak ritkán vagy egyáltalán nem ér színházi élmény.

Hiszünk benne, hogy e program segítségével nemcsak a színház szerelmeseinek táborát fogjuk gyarapítani, hanem hogy egyre többen lesznek közülük valamivel toleránsabb, szolidárisabb, gondolkodóbb, problémaérzékenyebb, egymásra nyitottabb, s jobban odafigyelő emberek. Ezek az együttműködések elő fogják segíteni a komplex tanulási formák elterjedését, valamint azt, hogy a fejlesztés eredményeként a színház intenzívebben meg fog jelenni az oktatási és nevelési intézményekben.

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi