Szabadtéri Színpad
4400 Nyíregyháza, Benczúr tér 22.
Telefon: +36 42 310 208


Kedvezőtlen időjárás esetén
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Szabadtéri Színpad előadásaira jegyet nem áll módunkban visszaváltani. Kedvezőtlen időjárás esetén az előadásokat a kijelölt esőnapokon tartjuk meg.

Akadálymentesített nézőtéri helyek
A Szabadtéri Színpad mozgáskorlátozott vendégei és kísérői előadásonként korlátozott számban tudnak akadálymentesített helyekre szóló belépőjegyeket vásárolni a Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában.

A Szabadtéri Színpad nyitva tartása:
A Szabadtéri Színpad nézőtere, pénztára és büféje az előadások előtt 1 órával nyit.

A Móricz Zsigmond Színház jegyirodájának nyitva tartása:
hétfő–péntek: 9.00–17.00; szombat–vasárnap: zárva.

Online jegyvásárlás: www.moriczszinhaz.jegy.hu

Jegyirodánkban és a Szabadtéri Színpad pénzárában az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:

  • - készpénz
  • - bankkártya
  • - Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére
  • - OTP Cafeteria Card
  • - Sodexo utalvány (Kultúra, Ajándék)
  • - Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék, Kultúra)
  • - Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport)


A Szabadtéri Színpad előadásaira vonatkozó szabályzat eső esetén:

Mivel a Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, azt javasoljuk, hozzanak magukkal meleg, vízálló öltözetet, esőkabátot. Az előadás ideje alatt esernyőt ne használjanak, mert az gátolja a színpadra történő akadálymentes rálátást.
Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról tájékoztatást adunk a Móricz Zsigmond Színház honlapján, illetve érdeklődhetnek a Szabadtéri Színpad telefonszámán is. Színházunk fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Megtartottnak tekintendő a szünet nélkül játszott előadás, amennyiben a produkció időtartamának fele eltelt.
Esőnappal rendelkező, 2 részes előadás első része alatt jelentkező kedvezőtlen időjárás esetén a döntéssel – miszerint folytatjuk-e azt – 21.30-ig várunk. Amennyiben a kedvezőtlen időjárás miatt az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség!

Amennyiben az esőnapon sem kerülhet sor az előadás megtartására, a jegyek 5 napon belül visszaválthatók vagy becserélhetők a Szabadtéri Színpad más előadására a Színház jegyirodájában.
Visszaváltásra a helyszíni pénztár nem kötelezhető. Az elmaradt előadás napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt az előadás az első rész után félbeszakad, az megtartottnak tekintendő.

Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este a produkció mégis megtartásra került.

Esőnapon ismételten bekövetkező, kedvezőtlen időjárás esetén lemondott előadás jegyei 5 munkanapon belül a Színház jegyirodájában visszaválthatók. Az elmaradt előadás napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség!

Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg az előadás végéig, mivel félbeszakadt előadás esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon csak eredeti jegye felmutatásával nézheti meg a produkciót!

Kellemes szórakozást, színházi élményeket kívánunk!


Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi