Szabadtéri Színpad
4400 Nyíregyháza, Benczúr tér 22.
Telefon: +36 42 310 208


Kedvezőtlen időjárás esetén
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Szabadtéri Színpad előadásaira jegyet nem áll módunkban visszaváltani. Kedvezőtlen időjárás esetén az előadásokat a kijelölt esőnapokon tartjuk meg.

Akadálymentesített nézőtéri helyek
A Szabadtéri Színpad mozgáskorlátozott vendégei és kísérői előadásonként korlátozott számban tudnak akadálymentesített helyekre szóló belépőjegyeket vásárolni a Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában.

A Szabadtéri Színpad nyitva tartása:
A Szabadtéri Színpad nézőtere, pénztára és büféje az előadások előtt 1 órával nyit.

A Móricz Zsigmond Színház jegyirodájának nyitva tartása:
hétfő–péntek: 9.00–17.00; szombat–vasárnap: zárva.

Online jegyvásárlás: www.moriczszinhaz.jegy.hu

Jegyirodánkban és a Szabadtéri Színpad pénzárában az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:

  • - készpénz
  • - bankkártya
  • - Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére
  • - OTP Cafeteria Card
  • - Sodexo utalvány (Kultúra, Ajándék)
  • - Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék, Kultúra)
  • - Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport)


A Szabadtéri Színpad előadásaira vonatkozó szabályzat eső esetén:

Mivel a Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, azt javasoljuk, hozzanak magukkal meleg, vízálló öltözetet, esőkabátot. Az előadás ideje alatt esernyőt ne használjanak, mert az gátolja a színpadra történő akadálymentes rálátást.
Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról tájékoztatást adunk a Móricz Zsigmond Színház honlapján, illetve érdeklődhetnek a Szabadtéri Színpad telefonszámán is. Színházunk fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Megtartottnak tekintendő a szünet nélkül játszott előadás, amennyiben a produkció időtartamának fele eltelt.
Esőnappal rendelkező, 2 részes előadás első része alatt jelentkező kedvezőtlen időjárás esetén a döntéssel – miszerint folytatjuk-e azt – 21.30-ig várunk. Amennyiben a kedvezőtlen időjárás miatt az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség!

Amennyiben az esőnapon sem kerülhet sor az előadás megtartására, a jegyek 5 napon belül visszaválthatók vagy becserélhetők a Szabadtéri Színpad más előadására a Színház jegyirodájában.
Visszaváltásra a helyszíni pénztár nem kötelezhető. Az elmaradt előadás napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt az előadás az első rész után félbeszakad, az megtartottnak tekintendő.

Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este a produkció mégis megtartásra került.

Esőnapon ismételten bekövetkező, kedvezőtlen időjárás esetén lemondott előadás jegyei 5 munkanapon belül a Színház jegyirodájában visszaválthatók. Az elmaradt előadás napján a jegyek helyszíni visszaváltására nincs lehetőség!

Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg az előadás végéig, mivel félbeszakadt előadás esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon csak eredeti jegye felmutatásával nézheti meg a produkciót!

Kellemes szórakozást, színházi élményeket kívánunk!


HungaryCard

 

HungaryCard elfogadóhely

Kulisszajárás

A mai naptól kezdve a Móricz Zsigmond Színházba is betekinthetnek a Nyíregyházára érkező turisták. Érdekes és (remélhetőleg) tartalmas kulisszajárásoknak lehetnek részesei az érdeklődők. Megismerkedhetnek a háttérben zajló folyamatokkal, műhelyekkel, tárakkal, a színpad mögötti világgal. Kérdéseket tehetnek fel „idegenvezetőnknek”, hogy még jobban megismerjék a Színház intézményét. Legközelebb pedig már úgy ülnek be előadásainkra, hogy tudják, mennyi munka van abban, hogy az adott produkció létrejöjjön, és sikeresen mutatkozzon be a nagyközönségnek napról napra.
Véleményünk szerint valamilyen szinten minden előadás premier az aznapi közönségnek, függetlenül attól, hányszor játszottuk már az adott darabot. Min. 10 fő és max. 20 fő jelentkező esetén indítjuk kulisszajárásunkat.

Díja: 600 Ft/fő

Az időpontok rugalmasak, ám próbafolyamathoz kötöttek. Próbák idején természetesen nem áll módunkban zavarni a munkát. Ebben kérjük megértésüket. 

OTP akció - Számlavezetés

Onboarding banner fekvő 1

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi