A NYUGAT – MA


2013. augusztus 15-én A Nyugat – ma címmel helyi és határon túli művészek irodalmi estet tartottak a Bencs Villában. A rendezvényen Petneházy Attila és Horváth Sebestyén Sándor is fellépett.

Bővebben...

SPORTNAP


2013. július 12-én, pénteken rendezték meg kilenc vállalat sportnapját a nyíregyházi stadionban. A 14 órakor kezdődő vetélkedőn a Színház Társulata is részt vett.
Bővebben...

STRANDRÖPLABDA


A Hübner-H Kft. szervezésében 2013-ban is megrendezésre került a Beach Volleyball in the city amatőr strandröplabda verseny. A versenyen a Színház képviseletében Bánszky Krisztina, Bertók Edit, Székely Andrea, Kirják Róbert, Nagyidai Gergő és Petneházy Attila játszott.
Bővebben...

ERDÉLYI TURNÉ


Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadásunk négy helyszínt érintve turnézott Erdélyben. A körút 2013. május 26-án kezdődött és 2013. június 1-jén ért véget.
Bővebben...

POSZT (2013)

2013. június 12-én a Színház Társulata felkérésre részt vett a Pécsi Országos Színházi Találkozó OFF-programjában. Gazdag Péter Totálkár című abszurd kabaréját felolvasószínház keretein belül adták elő a Társulat művészei.
Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi