AZ ÁLLAMALAPÍTÁS ÜNNEPE


Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata is ünnepséget rendezett az államalapítás és Szent István tiszteletére, melyen Színházunk művészei – Kuthy Patrícia, Nyomtató Enikő, Horváth Sebestyén Sándor, Illyés Ákos, Nagyidai Gergő – is közreműködtek.
Bővebben...

BOLDOG BOLONDOK


2014. augusztus 15-én és 16-án Pozsgai Zsolt BOLDOG BOLONDOK című színpadi játékát láthatták Gosztola Adél, Varga Balázs és Szatmári Eszter előadásában a Bencs Villa parkjában.
Bővebben...

A LEGENDÁS NYUGAT


2014. augusztus 8-án, A legendás Nyugat címmel tartottak előadói estet a Bencs Villában. A rendezvényen Fridrik Noémi és Tóth Károly is közreműködött.
Bővebben...

EGY MESÉS EST GÁLIK MARGITTAL


2014. július 22-én, a Bencs Villa Egy mesés est Gálik Margittal című rendezvényén Munkácsi Anita és Nagyidai Gergő is közreműködött.
Bővebben...

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA


2014. június 14-én, szombaton a Színház művészei – Pregitzer Fruzsina, Gyuris Tibor, Illyés Ákos, Tóth Zolka – is felléptek a múzeumok éjszakáján.
Bővebben...

kiPOSzTolva


Kilencvenegy társulat közel négyszáz plakátját állították ki a Pécsi Országos Színházi Találkozó idejére a pécsi Széchenyi téren. A kiállításon a 2013. március 1-je és 2014. február 28-a között bemutatott előadások plakátjai szerepelnek.
Bővebben...

Hello Dolly B1RM 2

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi