"... nagyon jó játék annak, aki komolyan veszi"

 

"Kell, hogy illúziókat teremtsünk, gondolkodtassunk, mulattassunk, ha olyan a téma, akkor sírjanak rajta, csavarjuk meg a szívüket."

 

 

A Vörös Postakocsi Zsöllye rovata a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban dolgozókat mutatja be: a színészeket és azokat, akik nélkül ugyancsak nem lenne előadás: az ügyelőt, a súgót, a színpadmestert és a többieket.
 
"Ezúttal Puskás Tivadar színművészt, aki országszerte számos színtársulatban lépett fel, aki 17 esztendeje kötődik – „fellépti díjas” szabadúszóként – a Móricz Zsigmond Színházhoz, akinek fontos a család, és aki számára költészet a színház. Beszélgettünk még alternatív színjátszásról, tanításról, káromkodásról, színészi fegyelemről és rendezésről is."

 
 A beszélgetés teljes terjedelemben olvasható az alábbi linkre kattintva:
 
2017. március 31.

HungaryCard

 

HungaryCard elfogadóhely

Kulisszajárás

A mai naptól kezdve a Móricz Zsigmond Színházba is betekinthetnek a Nyíregyházára érkező turisták. Érdekes és (remélhetőleg) tartalmas kulisszajárásoknak lehetnek részesei az érdeklődők. Megismerkedhetnek a háttérben zajló folyamatokkal, műhelyekkel, tárakkal, a színpad mögötti világgal. Kérdéseket tehetnek fel „idegenvezetőnknek”, hogy még jobban megismerjék a Színház intézményét. Legközelebb pedig már úgy ülnek be előadásainkra, hogy tudják, mennyi munka van abban, hogy az adott produkció létrejöjjön, és sikeresen mutatkozzon be a nagyközönségnek napról napra.
Véleményünk szerint valamilyen szinten minden előadás premier az aznapi közönségnek, függetlenül attól, hányszor játszottuk már az adott darabot. Min. 10 fő és max. 20 fő jelentkező esetén indítjuk kulisszajárásunkat.

Díja: 600 Ft/fő

Az időpontok rugalmasak, ám próbafolyamathoz kötöttek. Próbák idején természetesen nem áll módunkban zavarni a munkát. Ebben kérjük megértésüket. 

OTP akció - Számlavezetés

Onboarding banner fekvő 1

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi