Harsányi Sulyom László a díszletről.

 "A látvány a felesleges dolgok tárháza, ami a nézőt fogadja a színpadon, ahonnan kiszorult minden, ami a való életben megtalálható. A darab egy lerobbant pajtában játszódik, egy pókhálóval átszőtt világból indul ki, az anyag világát jeleníti meg, mely mentes minden virtuális vívmánytól. A kezdő tér messziről rugaszkodik el, melyet benépesít a gyermeki fantázia. A díszlet színpadra álmodásakor a gyermekkor kuckója adott inspirációt, hiszen a tradicionális terek több kapaszkodót adnak a képzeletnek."

A bemutató időpontja: 2017. február 10. (péntek) 17.00 óra

2017. február 3.

HungaryCard

 

HungaryCard elfogadóhely

Kulisszajárás

A mai naptól kezdve a Móricz Zsigmond Színházba is betekinthetnek a Nyíregyházára érkező turisták. Érdekes és (remélhetőleg) tartalmas kulisszajárásoknak lehetnek részesei az érdeklődők. Megismerkedhetnek a háttérben zajló folyamatokkal, műhelyekkel, tárakkal, a színpad mögötti világgal. Kérdéseket tehetnek fel „idegenvezetőnknek”, hogy még jobban megismerjék a Színház intézményét. Legközelebb pedig már úgy ülnek be előadásainkra, hogy tudják, mennyi munka van abban, hogy az adott produkció létrejöjjön, és sikeresen mutatkozzon be a nagyközönségnek napról napra.
Véleményünk szerint valamilyen szinten minden előadás premier az aznapi közönségnek, függetlenül attól, hányszor játszottuk már az adott darabot. Min. 10 fő és max. 20 fő jelentkező esetén indítjuk kulisszajárásunkat.

Díja: 600 Ft/fő

Az időpontok rugalmasak, ám próbafolyamathoz kötöttek. Próbák idején természetesen nem áll módunkban zavarni a munkát. Ebben kérjük megértésüket. 

OTP akció - Számlavezetés

Onboarding banner fekvő 1

Hírlevél feliratkozás

Joomla Extensions powered by Joobi