HÍREK$type=ticker$cat=0$cols=3$hide=page-home

Kezdődhet a VIDOR, indulhat az évad

Interjú  Kirják Róberttel, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatójával.

Kezdődik a VIDOR, átadják a szabadtérit, megnyitják az évadot – Kirják Róbertnek nincs ideje unatkozni.Ez az az időszak Kirják Róbert életében, amikor napi plusz tíz órára van szüksége ahhoz, hogy ellássa a teendőit: augusztus 18-án, szombaton lesz a Rózsakert Szabadtéri Színpad nyitóelőadása, három nappal később tartják a Móricz Zsigmond Színház évadnyitó társulati ülését, szerdán átadják a felújított Bencs villát, 24-én pedig kezdődik a VIDOR Fesztivál. A Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója hozzászokott már ahhoz, hogy feszített tempójú az augusztus, de az idén még a korábbiaknál is sűrűbben követik egymást az események.

Évről évre újdonságokkal lepik meg a VIDOR Fesztivál közönségét, és nem lesz ez másként az idén sem. Melyek a legfontosabb újítások?

Valóban, a fesztivál programjainak összeállításakor fontos szempont, hogy mindig legyen egy-egy olyan eleme az eseménysorozatnak, amelyre azt mondhatják a nézők: eddig ilyen nem volt. Az idei év legnagyobb újításával egy régi adósságunkat szeretnénk törleszteni, a színházszerető közönség egy része ugyanis a hatalmas érdeklődés miatt nem tud bejutni egy-egy kiszemelt előadásra. Ezen szerettünk volna változtatni azzal, hogy a Kossuth téren az érdeklődők nemcsak koncerteket hallhatnak, de színházi előadást is láthatnak ingyen, ráadásul kettőt is! Az egyik a Játékszín Tied a világ című előadása, mely az Illés zenekar slágereit vonultatja fel, a főbb szerepekben Vastag Tamással, Nagy Sándorral, Feke Pállal, a rendező az a Szente Vajk, aki színházunkban a Hello, Dolly!, és a Sherlock Holmes – A sátán kutyája című nagy sikerű előadásokat állította színpadra, és van még egy kuriózum: az előadás végén Bródy János is megjelenik. A másik ingyenes zenés darab a Legénybúcsú című musical, amelynek főszerepében a Nyíregyházán nagyon népszerű Mészáros Árpád Zsoltot láthatjuk, de a szereplők közül Miller Zoltán és Barabás Kiss Zoltán neve is sokaknak lehet ismerős. Bízom benne, hogy sok nézőnek szerzünk örömet az előadásokkal, és hogy még több emberhez tudjuk közelebb vinni a színház élményét.

A helyszínekben lesz változás?

Az elmúlt években népszerű lett a VIDOR Falu, amely korábban a Korzó mellett várta a gasztronómiai ínyencségekre vágyókat – ez új helyszínre költözik és közelebb kerül a Kossuth térhez: a különböző standokat és bodegákat a Városalapítók szobra mellett, a Hősök terénél találják meg a fesztiválozók, így kisebb lesz a távolság a fellépők és a VIDOR Falu látogatói között, és azok is jól hallhatják a zenekarokat, akik éppen falatoznak. Az újítások közé tartozik az is, hogy a szabadtéri filmvetítéseket ezúttal nem a hagyományos kivetítőn láthatják a mozirajongók, hanem a koncerteknél tavaly használt óriási led-falon, ami sokkal jobb minőséget jelent, és növeli az élményt. A filmvetítések este 10 órakor kezdődnek a kis színpadon, s igyekszünk minél több paddal, ülőalkalmatossággal gondoskodni a látogatók kényelméről.


Ha már szóba kerültek a koncertek: kiket hallhatunk az idei fesztiválon?

Azzal, hogy a Bige Holding Csoport lett a fesztivál fő támogatója, és hogy a város is stabilan mellettünk áll, emelkedett a fesztivál összköltségvetése, ezzel együtt pedig a hazai fellépőket tekintve is nagyot léptünk előre. Ennek eredményeként a nagyszínpad vendégei között ebben az évben is köszönthetünk neves sztárfellépőket: koncertet ad a Wellhello, Caramel és Pápai Joci. Mellettük olyan népszerű előadók lépnek színpadra, mint a Sugarloaf, az Irie Maffiából ismert Sena, Ferenczi György, a Paso, Tompos Kátya, az Aurevoir, a Góbé és a nyíregyházi Karmapirin, a nyitónapon pedig fellép a megyei kötődésű Kelet Brass Band – ők az idén megnyerték az Egri Utcazene Fesztivál fődíját, és a Szatmárnémetiben megrendezett Utcazenészek Versenyét is –, azt hiszem, ennél jobb fesztiválnyitást aligha lehet elképzelni. Természetesen a világzene sem szorul háttérbe, a nagyszínpadon az olasz Luca Bassanese, a zimbabwei Mokoomba együttes és a Romániából érkező Mahala Rai Banda lép fel, a Kossuth tér kis színpadán pedig a nemzetközi zenei élet szereplői közül a ciprusi Monsieur Doumani trió, a francia Duo Montanaro, a romániai Nadara együttes, és az amerikai La Peche zenél majd. A hazai előadók is nagyon magas színvonalat képviselnek, a fesztivál vendége lesz a Gipsy Fusion Band, a Zoord, a Cimbalom Bro­thers, a Canarro vagy a Tibi a hegyről. További újdonság, hogy az idén színészzenekarokat is láthatnak-hallhatnak a nézők, fellép az Ed Is On, a Harmadik Figyelmeztetés, a Bekvart, valamint a Pink Mojos. Mellettük olyan feltörekvő tehetségeket is Nyíregyházára csábítottunk, akik az elmúlt években egyre nagyobb elismerést vívtak ki maguknak, de év közben csak ritkán fordulnak meg nálunk.


A fesztiválozók imádják a belvárosi forgatagot, sokan szívesen időznek a VIDOR Kertben – nekik kell számítaniuk változásra?

A programok között megpihenni vágyók a főtéren továbbra is választhatják a VIDOR Teraszt, és megszokott helyén a VIDOR Kertet, az érdeklődők pedig késő estig válogathatnak a különféle művészeti ágak gazdag kínálatából: várják őket a bábszínházak, az utcaszínházak, az artisták, a pantomimesek, az élő szobrok, a mutatványosok, a tűzzsonglőrök és a karikaturisták.


Az elmúlt években az irodalmi esteknek kialakult a törzsközönségük – ők az idén is számíthatnak a jól megszokott programokra?

Az irodalmi programok többségének a felújított és meg­szépült Bencs villa ad otthont. A villát, amelyet a jövő héten adnak majd át, a szabadtéri színpadhoz hasonlóan a színház fogja üzemeltetni: azt tervezzük, hogy havonta 3–4 irodalmi vagy zenés estet tartunk. Örülünk a feladatnak, de tudom, hogy nem lesz egyszerű a dolgunk, hiszen Nyíregyháza kulturális élete annyira sokszínű lett, és annyi helyszín, illetve esemény közül választhatnak a városban élők, hogy csak egyedi és különleges, a hely adottságait maximálisan kihasználó produkciókkal tudjuk becsalogatni a nézőket. Mivel a két legnagyobb érdeklődésre számot tartó irodalmi program – a limerickbajnokság döntője és a Művészasztal Háy Jánossal – több nézőt vonz, mint amennyien a villába beférnek, ezt a két eseményt a hagyományoknak megfelelően a MŰvész Stúdióban rendezzük meg. Bízom benne, hogy sokak tetszését elnyeri a Pécsi Országos Színházi Találkozó nagyszabású szabadtéri plakátkiállítása, amely több száz plakátjával az ország színházi évadjának teljes keresztmetszetét mutatja be, és amely a Dózsa György utca sétáló utcai szakaszán lesz látható.

A felújított Rózsakert Szabadtéri Színpadon szombaton mutatják be az első előadást, a Meseautót, amely iránt óriási az érdeklődés.
Mi is érzékeljük a felfokozott várakozást a szabadtéri színpad megnyitásával kapcsolatosan. A munkák befejeződtek, a műemlékvédelem javaslatára néhány dolgon módosítanunk kellett, de az alapvető funkció természetesen nem változott. Az ide érkező vendégművészek és a nézők is örülni fognak a változásoknak: a legkiválóbb fény-, hang- és színpadtechnika áll majd a társulatok rendelkezésére, így olyan gigaprodukciókat is fogadni tudunk, amelyeket korábban, a megfelelő műszaki feltételek hiánya miatt el kellett utasítanunk. Az eddigi 844-ről 987-re nő a befogadóképesség, azaz százötvennel több néző élvezheti majd az előadásokat. Látványos díszlettel készült a nyitóelőadás, a Meseautó, amelyet Szente Vajk állít színpadra, és amelyre a jegyek néhány óra alatt elfogytak, annak ellenére is, hogy az eredetileg tervezett egy helyett két előadást láthat a közönség. De annak sem kell szomorkodnia, aki nem tudott rá jegyet venni, hiszen a Meseautó a színházban is látható lesz az egész évadban.

Milyen évadra számíthatnak a nézők?

A bemutatókat úgy válogattuk össze, hogy az ismerős címek között felbukkanjon egy-egy váratlan újdonság is. A klasszikusok mellett ismert történetek új adaptációi kerülnek színpadra, de lesz krimi, vígjáték és egy új magyar írást is műsorra tűzünk. Az új évadban is lesznek vendégjátékok, több közönségkedvenc darab pedig repertoáron marad. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezekkel a darabokkal és ezekkel a rendezőkkel (mások mellett Szente Vajk, Szikszai Rémusz, Zsótér Sándor és Verebes István is színpadra állít egy-egy előadást) garantált a siker – azt gondolom, minden adott ahhoz, hogy az elmúlt évadot is túlszárnyaljuk. Nem lesz könnyű, hiszen nagyon magasra tettük a lécet, de bízom benne, hogy sikerülni fog. A számok nagyon biztatók: a július 31-i állapot szerint 3348 nagyszínpadi bérletet értékesítettünk, míg az előző évi bérletezési időszak végén, novemberben 3303 darabot vásároltak a nézők, azaz már több bérlet fogyott, mint tavaly három hónappal később. Persze, ez csak részeredmény, én annak is örülnék, ha ebből az 50 százalékos növekedésből legalább tíz megmaradna. A bérleteseink száma évek óta folyamatosan nő, ez pedig fantasztikus eredmény, amire nagyon büszke vagyok.


Forrás: Kelet-Magyarország
Szerző: Száraz Ancsa

$show=search

ELŐADÁSAINK$type=slider$meta=0$label=0$rm=0$sn=0$count=999$show=home

$show=label

Nyíregyháza$show=home

További híreink$type=three$cate=0$author=0$comment=0$count=99$rm=0$snippet=0$meta=0$show=home

Név

1981-től korábbi bemutatók listája,1,1981/1982-es évad,8,1982/1983-as évad,8,1983/1984-es évad,9,1984/1985-ös évad,12,1985/1986-os évad,12,1986/1987-es évad,14,1987/1988-as évad,10,1988/1989-es évad,10,1989/1990-es évad,11,1990/1991-es évad,10,1991/1992-es évad,12,1992/1993-as évad,8,1993/1994-es évad,11,1994/1995-ös évad,11,1995/1996-os évad,11,1996/1997-es évad,11,1997/1998-as évad,9,1998/1999-es évad,7,1999/2000-es évad,8,2000/2001-es évad,9,2001/2002-es évad,8,2002/2003-as évad,11,2003/2004-es évad,10,2004/2005-ös évad,10,2005/2006-os évad,9,2006/2007-es évad,12,2007/2008-as évad,11,2008/2009-es évad,11,2009/2010-es évad,13,2010/2011-es évad,15,2011/2012-es évad,13,2012/2013-as évad,1,2013/2014-es évad,14,2014/2015-ös évad,15,2015/2016-os évad,12,2016/2017-es évad,12,2017/2018-as évad,13,2018/2019-es évad,14,2019/2020-as évad,13,2020/2021-es évad,14,9-től 5-ig,10,a balek,18,a dzsungel könyve,4,a három kismalac,1,a hülyéje,1,a kék bolygó,6,a kék pék,2,a keresztapa,1,a kis hableány,11,a kisfiú meg az oroszlánok,1,a manó,8,a név carmen,11,A név: Carmen,2,a púpos,1,a púpos lovacska,2,a repülő egér,3,a rózsák háborúja,13,aase-díj,1,ady endre,1,ájlávju,1,albert éva,1,állati színjáték,8,antal bálint,1,antal olga,12,apjok rodica,1,arany-metszés,7,aranyceruza,1,aranykalapács-díj,1,asszony asszonynak farkasa,17,Áts Zoltán,2,avass attila,29,az egérlyukból,5,bagó bertalan,1,bajomi nagy györgy,2,bajor lili,2,bajusz emőke,4,bajzáth péter,3,baksa imre,1,bal józsef,7,balfácánt vacsorára!,9,balikó tamás,1,balla annamária,1,Balla Eszter,1,balogh béla,5,balogh gábor,14,bánhidi krisztián,1,bánki zsolt,1,bárány frigyes,46,barta éva,3,bartus gyula,1,bata hajnalka,1,bede-fazekas szabolcs,5,bemutató,1,Bencs irodalom,2,Bencs László Emléklap,1,bencs villa,40,bende kinga,3,benedek miklós,2,berki antal,4,bérlet,3,bérletek,2,bérletszünetek,1,betegség miatt elmarad,2,bíró kriszta,1,blaskó balázs,2,blog,5,bob herceg,13,bora gábor,1,bóta gyula,1,botos bálint,2,bozóky istván,4,Brighelle-díj,1,buda mónika,2,budai norbert,4,budai zsófia,8,carmen,1,carpedignem,1,castel felice,1,casting,2,chicago,21,chován gábor,2,czeizel gábor,1,cziffra krisztina,2,czikéli lászló,1,czvikker lilla,4,csabai judit,1,cseke szabolcs,1,cselényi nóra,1,csenterics ágnes,1,cserna antal,2,csík györgy,1,csiki zsolt,1,csikos sándor,13,csizmadia tibor,1,csoma judit,6,csontos noémi,4,csorba ilona,15,csutkai csaba,1,daróczy sándor,1,darvasi lászló,1,Debreczeny Csaba,1,delila,4,dengyel iván,1,dévai péter,1,dézsi darinka,16,díj,2,díjak,1,diótörő herceg,3,díszletterv,2,dobó kata,1,dóczy péter,1,domonkos péter,1,don carlos,18,dragomán györgy,2,dubrovka tamara,1,dudics gábor,1,dumaszínház,1,dunai károly,1,egger géza,3,égi társulat,1,egressy zoltán,1,egyed attila,7,elmeredt,1,előadásaink,19,előadások,1,emilia galotti,1,enigma,1,enyedi éva,1,erdős borcsa,1,ernei júlia,1,éry-kovács zsanna,8,etikett,1,évadterv,3,évadzáró,1,ezeregyéjszaka,8,eztrád,2,fábián gábor,5,fábián józsef,2,faragó zsuzsa,1,farkas lászló,1,farkas vs piroska,1,farsangi flamenco fiesta,1,fazekas istván,13,fehér andrás,1,fehér balázs benő,8,fekete ágnes,1,fekete györgyi,1,fekete istván,3,fekete réka thália,2,felhőfi kiss lászló,1,fellinger domonkos,26,ferencz krisztina,1,férjek és feleségek,1,fesztival,1,film,1,fodor boglárka,1,fodor katalin,1,fon gabi,1,forgách andrás,2,forgács péter,6,főfőnök,1,földi lászló,9,fridrik noémi,27,fritz györgy,1,függöny fel,1,fülöp angéla,6,für anikó,1,gaál erzsébet,9,gábos katalin,7,gados béla,25,galambos péter,1,garay nagy tamás,1,gáspár tibor,19,gazsó györgy,13,geday mária,2,gellért péter,6,georgita máté dezső,1,gerbár tibor,4,gerle andrea,19,gogol,1,gosztola adél,21,gönczy ágnes,1,göttinger pál,28,grosschmid erik,1,gubik petra,2,gulácsi tamás,34,gulyás anna,4,gulyás attila,1,gyarmathy ágnes,1,gyenge katalin,4,gyerekeknek,4,gyilkosság meghirdetve,14,gyuricza istván,1,gyuris tibor,39,háda jános,1,hajdu péter istván,1,halasi dániel,10,halpern és johnson,1,hamupipőke,8,hanganyag-archívum,1,hargitai iván,6,harlekin bábszínház,1,harsányi sulyom lászló,4,hartmann teréz,5,hável lászló,1,hegymegi máté,1,heisenberg,3,hello dolly,2,hetey lászló,30,hírek,512,hírlevél,1,holik zsolt,1,holl istván,4,holló arnold,3,holokauszt,1,honti györgy,3,horgas péter,1,horváth csaba,1,horváth illés,7,horváth istván,8,horváth julianna,3,horváth lászló attila,83,horváth margit,32,horváth réka,22,horváth sebestyén sándor,23,horváth viktor,9,Horváth Zsuzsa,2,húsvét,1,illatszertár,22,ilyés róbert,3,illyés ákos,41,információ,14,interjú,83,istván istván,8,ivo krobot,3,jancsó miklós,1,játék,2,Jean Cocteau,1,jegyek,3,jenei judit,47,jenővári miklós,1,jordán tamás,1,jósa andrás múzeum,2,jótékonyság,2,józsa bettina,3,józsa imre,1,jövőre veled ugyanitt,2,juhász györgy,18,juhász istván,1,kálid artúr,3,kalucsni,15,kamara,5,kameniczky lászló,14,kampányfilm,1,karácsony,1,karádi zsolt,2,kardos tünde,4,kasvinszki attila,3,kaszás gergő,2,katona gábor,3,katona lászló,1,katona zoltán,2,kazár pál,6,kelet színésze,2,képek,27,képzelt riport egy amerikai popfesztiválról,2,kerék benjámin,1,kerekes éva,1,kerekes lászló,9,keresztes attila,9,keresztes sándor,4,keresztes tamás,2,kertész zsolt,3,keszég lászló,4,kiállítás,1,kiemelt,2,kirády marcell,1,kirják róbert,16,kis-kovács gergely,1,kiss csinszka flóra,1,kiss diána magdolna,1,koblicska kálmán,14,kocsis antal,12,kocsis gyöngyvér,1,kókai mária,1,kokics péter,4,kollonay zoltán,2,Kolonits Klára,1,koltai m gábor,8,kompár valéria,1,kónya merlin renáta,10,korcsmáros gábor,2,korognai károly,1,koroknai sándor,2,korompai vali,2,korompay vali,1,kosik anita,32,kovács balázs,1,kovács kata,1,kovács katalin,1,kovács patrícia,2,kováts dénes,2,kováts istván,3,kováts vera;,3,kövek,2,kövér judit,12,kövesdi lászló,1,közérdekű,1,krámer györgy,4,kritika,8,krizsán zoltán,1,Krúdy,1,Krúdy Gyula-díj,1,Krúdy Kamara,8,kulcsár viktória,1,kulisszajárás,1,kuthy patrícia,54,kútvölgyi erzsébet,1,kutyaharapás,2,ladányi andrea,6,lakatos máté,9,lass bea,1,lászló lili,8,lászló rita emőke,1,leenane szépe,7,lencsés istván,1,lendvai zoltán,7,léner andrás,2,léner péter,7,lengyel istván,5,letölthető havi műsorok,1,limerick,2,litauszky lilla,1,losonczi katalin,11,macbeth,13,magyar éva,1,magyar kultúra napja,2,magyar színházak fesztiválja,1,magyar teátrumi társaság,1,majoros zoltán,1,majzik edit,2,mándi erika,1,marcsinák anikó,2,marketing,1,martinkovics máté,11,maszmók afrikában,7,máthé eta,16,matkócsik andrás,1,matolcsi marianna,3,mátonffy mária,1,mátrai lukács sándor,2,mátrai tamás,10,matuz jános,1,mátyus stefánia,1,megyeri zoltán,9,mensáros lászló,3,mertz tibor,1,mese,1,meseautó,26,mesél a bécsi erdő,6,mester edit,4,mészáros árpád zsolt,17,Mészáros Máté,1,mészáros péter,1,mészáros tibor,1,mezei zoltán,3,mi és ők,2,miklósi erika,1,mikulás furfangja,4,mikuláshajó,1,mirr-murr kalandjai,2,mohácsi jános,7,molnár csaba,1,molnár erika,10,molnár lászló,1,molnár mariann,14,móricz zsigmond,1,móricz-gyűrű,1,MOST FESZT,2,mucsi zoltán,5,munkácsi anita,21,munkatársak,2,műsorváltozás,1,Művész Stúdió,6,művészasztal,10,művészstúdió,2,nádas péter,1,nagy andrás lászló,3,nagy karina,3,nagy péter,1,nagy róbert,1,nagyidai gergő,47,nagypál gábor,1,nagyszínpad,4,nemzeti színház,1,nézőművészeti kft,2,nívódíjak,13,novák eszter,2,novák jános,1,nőnap,1,nyitott ablak,1,nyitrai lászló,3,nyolc nő,1,nyomtató enikő,10,olajos gábor,4,olt tamás,22,olvasópróba,13,operett,1,Orlai,1,orlai produkció,12,orosz anna,3,orosz helga,7,orpheum madams,3,oscar,14,osváth judit,1,osztovits levente,1,Örökös tag,1,örökös tagok,21,pálffy kinga,1,palicz eszter alma,2,pankotay éva,1,pankotay istván,3,pankotay péter,2,papp dániel,1,paráda zsolt,1,Párterápia,3,pásztor pál,12,pásztor zoltán,1,perjési hilda,4,petényi ilona,3,petneházy attila,45,Pierrot-díj,1,piroska és a farkas,2,pitz katalin,1,polgár péter,1,portik györffy andrás,4,poszt,8,pótlás,1,prah,1,pregitzer fruzsina,70,premier,4,prima díj,1,próba,1,prométheuszról,1,púpos lovacska,2,puskás tivadar,51,radvánszki tibor,1,Rahmanyinov,2,rajkó balázs,1,rák zoltán,39,rékasi károly,6,rendezők,11,réti szilvia,4,rettenetes szülők,9,réz judit,3,róbert gábor,5,rólunk,6,rosta sándor,1,rózsakert szabadtéri színpad,7,rudas istván,2,rusznák adrienn,1,saárossy kinga,2,safranek károly,13,sajtótájékoztató,6,salamon suba lászló,6,sándor júlia,24,sárkányölő krisztián,1,sárközi istván,3,sás péter,2,scherer péter,2,schlanger andrás,12,schmidt sára,7,schulteisz gábor,1,sediánszky nóra,30,sherlock holmes,6,sikerek díjak,1,silló sándor,2,simon kornél,4,simon mari,5,simon ottó,1,simor otto,1,simor ottó,15,sipos balázs,1,sirály,1,sirkó eszter,6,sógornők,3,solti csanád,1,somló gábor,1,somogyi nikoletta,1,spaits rita,1,spartacus,1,srankó éva,1,staub viktória,2,stettner ottó,10,szabadtéri mozi,1,szabadtéri nyár 2019,10,szabadtéri színpad,3,szabó k istván,2,szabó kimmel tamás,1,szabó márta,35,szabó máté,6,szabó tamás,1,szabó tünde,30,szabó zoltán,4,szakács tibor,1,szakály viktória,1,szalai kriszta,1,szalay bence,2,szalma noémi,9,szalma tamás,3,szántó sándor,1,szatmári ildikó,1,szegedi dezső,1,szegezdi róbert,6,székhelyi józsef,2,széles zita,38,szeli ildikó,2,szente vajk,14,szervét tibor,1,szigeti andrás,24,szikszai rémusz,10,szilágyi bálint,1,szilágyi tibor,1,színészek,68,színészház,1,színház,1,színházak éjszakája,4,Színházi bestiák,5,színházi versenyprogram,1,színházunk története,1,színpadi munkatársak,1,szokolai brigitta,2,szőcs artur,7,szűcz edit,1,szvrcsek anita,4,Tamás Attila,5,tamás kinga,1,támogatói információ,1,tanár úr kérem,5,táncfarsang,31,tanulmány a nőkről,1,társulat,25,tasnádi csaba,29,taurin trauma,2,telefondoktor,2,telihay péter,3,ténai petra,1,tenczler tímea,1,tengeren,14,térey jános,1,Thália Színház,2,tóth károly,51,tóth miklós,8,tóth sándor,2,tóth szilvia lilla,3,tóth zolka,33,tóth zoltán lászló,1,török imre,1,trokán anna,1,trokán péter,1,tucker andrás,1,túri lajos,4,tündér lala,1,tűzkő sándor,1,új honlap,1,ullmann mónika,3,upor lászló,1,úri muri,16,urmai gábor,12,ügyviteli munkatársak,1,vajda jános,6,valcz péter,1,vámosi gergely,1,vámosi judit,7,vámosi máté,3,vándor éva,1,varga balázs,8,varga fekete kinga,2,varga norbert,8,varga péter,2,várj míg sötét lesz,2,varjú olga,25,varosmajor,1,varsa mátyás,1,vas-zoltán iván,1,vaszkó bence,12,véber tímea,3,végh zsolt,5,venczli zóra,1,vendégművészek,30,vennes emmy,8,venyige sándor,2,verebes istván,8,vereckei rita,1,vezetőség,1,vicei zsolt,11,vida gábor,2,vidám bérlet,6,Vidéki Színházak Fesztiválja,2,videó,147,videóajánló,4,vidor,12,VIDOR 2019,2,VIDOR Fesztivál,13,VIDOR zsűritag,4,világszép nádszálkisasszony,2,virtuális séta,1,vitai andrás,2,vizkeleti zsolt,1,vlahovics edit,2,vőlegény,2,vuk,1,wéber kata,2,werkfilm,8,zakariás máté,1,zeke edit,1,zenés VIDOR nyár 2019,11,zubor ágnes,19,zsigmond emőke,5,Zsoldos Bálint,1,zsótér sándor,2,
ltr
item
Móricz Zsigmond Színház: Kezdődhet a VIDOR, indulhat az évad
Kezdődhet a VIDOR, indulhat az évad
https://4.bp.blogspot.com/-ThWWHn7QiSQ/W3Z_8Z6FdHI/AAAAAAAARB8/9340XU_L6fQJT6gttBPBOGF2tH0XxfamACLcBGAs/s320/_DSC0502.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-ThWWHn7QiSQ/W3Z_8Z6FdHI/AAAAAAAARB8/9340XU_L6fQJT6gttBPBOGF2tH0XxfamACLcBGAs/s72-c/_DSC0502.JPG
Móricz Zsigmond Színház
http://www.moriczszinhaz.hu/2018/08/kezdodhet-vidor-indulhat-az-evad.html
http://www.moriczszinhaz.hu/
http://www.moriczszinhaz.hu/
http://www.moriczszinhaz.hu/2018/08/kezdodhet-vidor-indulhat-az-evad.html
true
6325755384628304489
UTF-8
Összes cikk betöltve. Nem találtunk ilyen cikket. TOVÁBB Tovább... Válasz Válasz visszavonása Törlés By Címlap OLDALAK CIKKEK Összes HASONLÓ CIKKEK Címke Archívum KERESÉS Összes cikk Nem találtunk ilyen cikket. Címlapra vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vas h k sze cs p szo január február márciu április május június július augusztus szeptember október november december jan feb márc ápr május jún júl aug szept okt nov dec épp az imént 1 perce $$1$$ minutes ago egy órája $$1$$ hours ago tegnap $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago öt hétnél régebben követők követés EZ PRÉMIUM TARTALOM Megosztás mindet másol mindet kijelöl mindet kimásoltuk Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy